SVE JE MOGUĆE

Džej Lo i Ben Aflek ponovo zajedno

Autor:

11.05.2021 14:44

Foto:

Foto:

Latinoamerička diva Džej Lo vratila se staroj ljubavi, glumcu i reditelju Benu Afleku, nekadašnjem vereniku, sa kojim je otputovala u Montanu na odmor što su paparaci dokumentovali fotografijama potvrde pomirenja



Nakon što je raskinula veridbu sa bivšim američkim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, latinoamerička pevačica Dženifer Lopez (51) okrenula se staroj ljubavi – američkom glumcu i reditelju Benu Afleku (48).

Nakon ponovnog susreta, bivši verenici odleteli su u Montanu na odmor, što dalje od očiju javnosti, a izvor blizak paru izjavio je da su srećni jer ponovo provode vreme zajedno. Prvo su viđeni ispred njenog doma u Los Anđelesu, zatim u vožnji gradom, kada je i nastala serija fotografija koja je dokumentovala da je palo pomirenje i da je njihov odnos obnovljen, a onda i pred zajedničko putovanju avionom.

Profimedia

 

 

- Dženifer je provela nekoliko dana sa Benom van grada. Imaju jaku vezu. Sve se odigralo brzo i intenzivno, ali ona je srećna - rekao je izvor za magazin People.

Pretpostavka je da su varnice sevnule još prošlog meseca kada je Aflek u intervjuu za InStyle prokomentarisao njenu naslovnicu:

- Zašto izgleda isto kao 2003. godine, a ja nekako izgledam kao da imam 40, u najboljem slučaju? - našalio se glumac, na šta je Dženifer Lopez odgovorila:

- Nemam nikakve tajne. Ben je smešan! I on i dalje izgleda dosta dobro.

Pročitajte i Dženifer Lopez zavodljivim pokretima uz poznate taktove oduševila muškarce! (video)

Ubrzo nakon toga oboje su prisustvovali koncertu VAX LIVE: The Concert to Reunite the World. Ona je imala odličan nastup, a on je uživao u njenom šou iz gledališta. Susret se, prema tvrdnjama američkih medija, desio iza scene.

Džej Lo i Aflek su ponovo jedno pored drugog, posle skoro dve decenije. Nakon što je ona okončala osmomesečni brak sa plesačem Krisom Džadom, na snimanju komedije “Gigli” upoznala je glumca. Emocije nisu mogli sa sakriju. Nakon što su ozvaničili emotivnu vezu, oboje su bili pod lupom javnosti, koja im je dala nadimak Benifer. On se čak pojavio u njenom video-spotu za pesmu “Jenny From the Block” i bili su dugo omiljeni šoubiz par. Aflek ju je zaprosio 2002. godine dijamantskim prstenom od 1,2 miliona dolara.

Getty Images/Kevin Winter

 

- On je taj, nadam se da ćemo uskoro zasnovati porodicu - bila je uzbuđena Dženifer pre venčanja koje je bilo najavljeno za 14. septembar 2003. u Santa Barbari.

Međutim, tri sata pre svadbe usledio je šok. Ben je otkazao venčanje.

- Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me je ponizio kao niko u životu - priznala je latinoamerička diva.

Ben joj nije ostao dužan. Često je u intervjuima pričao o tome kako se gušio u toj vezi i da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih pratili u stopu, protiv čega se ona nije bunila jer joj je to tada odgovaralo zbog karijere. Išao je toliko daleko da ju je optužio da mu je zbog te veze stagnirala karijera.

Pročitaj i Ljubav koja je obećavala - Dženifer Lopez i Ben Aflek razišli su se zbog ovoga!

- Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela - rekla je.

Nakon što ga je prebolela, Džej Lo se zaljubila u pevača Marka Entonija. Venčali su se tajno u junu 2004, s njim je dobila blizance Emu i Maksa (13), a rastali su se 2011. godine.

Da li će druga šansa za par Benifer biti ona koja će ih najzad ujedniti u ljubavi i odvesti pred oltar?

 

Komentari. (0)

Loading