Novak Đoković - Neverovatan gest za Endija Mareja

Autor:

11.05.2021 10:41

Foto:

Foto:

Novak Đoković je više puta dokazao da je najbolji teniser sveta, a i veliki čovek. A sada je još jednim gestom dokazao da takmičarski duh nije samo nagon za pobedom već i briga o drugima, pa makar to bili i rivali



Srpski as je u Rimu na pripremama za Masters, pa iako je mogao da za turnir odabere i nekog, u ovom trenutku, jačeg sparing partnera, Novak Đoković je ipak rešio da svom prijatelju iz detinjstva Britancu Endiju Mareju izađe u susret.

Pročitajte i Endi Mari operisan - Nadam se da je ovo kraj mojim bolovima (foto)

 

 

Tako što trenira sa njim, Đoković će pokušati da pomogne povređenom kolegi da se vrati vrhunskom tenisu.

Naime, trostruki grend slem šampion iz Britanije, Endi Marej, pao je na 123. mesto ATP liste zbog dugih odsustva nakon operacija kuka.

Srpski teniser je, zadovoljan odlukom koju je doneo, podelio na Instagramu svoje ushićenje što ga sa druge strane mreže očekuju Britanac.

Pročitajte i Misteriozna crnka koja bodri Novaka je Jelenina sestra: upoznajte Mariju Ristić!

Instagram

 

A kada je Britanac, sa sadašnjim brojem jedan, izašao na teren pokazao je svoj kvalitet. Đoković i Marej odradili su trening kao da igraju finale Mastersa, pa su tako prikazali neke fenomenalne poene, a od siline udarca slavni Britanac je čak i probušio lopticu.

Pročitajte i Novak Đoković odbrusio Nadalu - Ljudi ne žele da čuju određene stvari od najboljeg na svetu!

Instagram

 

Novak je prišao kameri i pokazao lopticu nakon Endijevog udarca.

- Ovo se dugo nije dogodilo. Pogledajte šta se desi kada igrate sa Endijem - kroz smeh je objasnio srpski as.

Inače, Marej je poslednji put igrao 3. marta, kada je u Roterdamu izgubio od Andreja Rubljova, a onda se zbog povrede prepona povukao s turnira u Majamiju.

Podsetimo, Đoković i Marej su poslednji takmičarski meč odigrali 2017. godine na turniru u Dohi, a tada je Novak odneo pobedu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading