Mirjana Bobić Mojsilović: Nisam se udala zbog ćerke!

Autor:

10.05.2021 13:00

Foto:

Foto:

Mirjana Bobić Mojsilović čuva svoju privatnost za sebe. Ipak, jednom prilikom bila je potpuno iskrena sa voditeljkom Snežanom Dakić te se dotakla intimnih tema na koje je iznela neka intrigantna viđenja



Spisateljica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović (61) pleni vedrinom i lepotom, ona smatra da čovek svakog dana mora da pronađe makar jedan razlog da se raduje, a kako stari, treba da domaštava sve ono što mu manjka.

Pročitajte i Mirjana Bobić Mojsilović ima velike planove za budućnost - Jedva čekam da postanem baka!

Jakov Simović/Gloria

 

Ovakav pogled na svet može biti urođen, a može se dogoditi i da ga je oblikovala velika tuga.
Naime, Mirjani je muž preminuo kada je imao samo 37 godina. Ona je u tom trenutku ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom i više se nije udavala.


- Ja moj privatni život krijem. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu - izjavila je ona i nastavila.

Pročitajte i Mirjana Bobić Mojsilović - Mi smo ranjena generacija, nije važno da voliš!

Ata Images

 

- Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - rekla je Mirjana u emisiji "Promena" .

 Dok je na pitanje voditeljke "da li joj je zbog ćerka zahvalna zbog toga", spisateljica je odgovorila:

- Nikada joj nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna - izričita je bila Mirjana, koja smatra da je na lestvici ljubavi dete uvek na prvom mestu, a tek potom partner i drugi članovi porodice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Aleksandra

11.05.2021 13:02

Bravo! Ovo može samo jaka, samosvezna i kompletna ličnost koja zna da istinski živi život. Površnost kod ovakvih ne postoji. A kao rezultat svega je taj osmeh i lepota koja zrači iz duše, a koju plastičari ne umeju botoksom da nadomeste. Ćerka u njoj ima pravi uzor, pokojni muž bi joj bio ponosan, a svi ostali mogu samo da joj se dive i da je potajno žele. Živele sve jedinstvene i dušom lepe žene ❤⚘