Nevolje u raju?

Vanja Nenadić o sukobu dveju drugarica: Obe ga svojatamo, a on se ne izjašnjava!

Autor:

09.05.2021 12:35

Foto:

Foto:

Glumica Vanja Nenadić otkriva u čemu se krija tajna sukoba sa njenom prijateljicom Mateom, ali i kako je proteklo pripremanje predstave BAAL, te sa kakvim posledicama se susrela prilikom toga.



Naša poznata mlada glumica praznike za nama provela je u rodnom Somboru sa prijateljima i kolegama Mateom Milosavljević i Slavenom Došlom, a na K1 televiziji kazala je čiji je zapravo Slaven najbolji prijatelj, njen ili Matein. 

Televizija K1

 

- To je naša slatka svađa. Obe ga svojatamo, a on se ne izjašnjava – kazala je s osmehom Vanja u emisiji „Kec na jedanaest“. – Uživala sam u Somboru, sada je tamo prelepo. Sve je zeleno i cvrkuću ptice. Prethodnih meseci neretko se dešavalo da u pozorištu budemo od deset ujutro do ponoći, a sada kada imamo predah i odmor to mi nedostaje pa zovem i pitam kada će bar neke probe. Ali takav je naš posao – ili ga ima mnogo ili ga nema uopšte. 

Mlada i uvek nasmejana glumica otkrila je i koliko joj je naporno i zahtevno bilo pripremanje predstave BAAL u Beogradskom dramskom pozorištu. 

Pročitajte i Vanja Nenadić: Vreme je da se vrati empatija!

Televizija K1

 

- Nedeljama sam zbog te predstave bila bukvalno u masnicama. BAAL je najteža i najzahtevnija predstava koju sam radila, i psihički i fizički – kazala je Vanja na K1. 

Gledaocima, i Bošku i Aleksandri, otkrila je da se trenutno piše nastavak serije „Tajna vinove loze“ i nada se da će uskoro početi snimanje druge sezone. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading