Emotivno prisećanje: Srđan i Bora Todorović rame uz rame

Autor:

06.05.2021 21:30

Foto:

Foto:

Srđan Žika Todorović neretko nas svojim fotografijama vrati godinama i decenijama u nazad. Ovog puta, sećajući se snimanja jednog filma, uspeo je da nas vrati u 1991.



Glumac Srđan Žika Todorović ostaviće, kao i njegov otac Bora, neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji. Moglo bi se reći da su otac i sin dva predstavnika dve različite generacije na filmu, da predstavljaju dva različita pogleda na svet zabeležena filmskom kamerom, ali postojao je jedan trenutak u večnosti, kada su se dva glumca našla na istom projektu.

Pročitajte i EKV posle pauze od dve decenije - Žika Todorović ponovo uzeo palice u ruke (foto)

To se desilo davne '91. godine, a Žika i Bora su tada rame uz rame snimali legendarni film "Mala" u režiji Predraga Antonijevića. Pored kadrova ovog filma, sećanje čuva i fotografija iz privatne arhive mlađeg Todorovića. On je fotografiju podelio na svom Instagram nalogu i time izazvao buru setnih emocija.

Pročitajte i Srđan Žika Todorović - Kako sam zbog straha ostao bez velike uloge

Na fotografiji su otac i sin, a u opisu piše ono što je očigledno - Bora s ponosom gleda u svog sina, ali je Srđan objasnio specifičan razlog koji se krije iza pogleda punog ljubavi.

- Bora ponosan posle našeg prvog zajedničkog kadra. Mala ‘91 - napisao je Srđan.

Podsetimo, Bora Todorović je preminuo 2014. godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading