Feđa Stojanović svoje poslednje dane provodio je ovako - Tužna sudbina velikog glumca!

Autor:

06.05.2021 15:35

Foto:

Foto:

Preminuo Feđa Stojanović, vest je koja je dobrano potresla domaću javnost. Čuveni glumac dugo se borio sa teškom bolešću, međutim u najvažnijoj bitki, nažalost, nije uspeo da pobedi.



Na rastanak sa dramskim umetnikom Feđom Stojanovićem nismo bili spremni, njegov odlazak ostaviće nenadoknadivu prazninu u srcima svih istniskih ljubitelja filma. Glumac je prošle godine bio podvrgnut operaciji, nakon koje mu se zdravlje poboljšalo. Posle toga odigrao je i nekoliko predstava na daskama koje život znače, međutim tada se požalio da je imao poteškoće da dođe do daha, te da se izuzetno brzo zamara.

ATA images

 

Ispostaviće se da je to ipak bilo samo zatišje pred buru, obzirom da se godinu dana nakon toga opraštamo od čuvenog glumca. Kako nezvanično saznaje naš portal, Feđa je preminuo u svom krevetu, u snu. Pronašla ga je njegova ćerka Zoja, koja se nakon što je videla tragičan prizor slomila od bola.

Njena reakcija sasvim je očekivana, obzirom na to da je Feđina i njena veza bila posebna. Njegova ljubav prema njoj bila je beskrajna, njegove reči na Zojinoj svadbi koja se odigrala u Italiji potvrđuju to:

Pročitajte i Feđa Stojanović: Žao mi je što me nije poslušao

Peter Huang, Frederick Thurbon

 

- U trenucima kada sam uvodio Zoju u crkvu u glavi mi se odmotovao čitav njen život, od rođenja pa do venčanja. Gledajući je kako se smeje, bilo mi je drago, pa sam i ja počeo da se smejem. A opet, nisam mogao da se otmem utisku blage tuge što je sve tkao brzo prošlo i što ujutru neću moći da čujem njen smeh, koji na mene deluje lekovito - ispričao je svojevremeno glumac za naš magazin.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading