Mirjana Karanović blista u sedmoj deceniji života - telo na kom bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele! (foto)

Autor:

05.05.2021 15:00

Foto:

Foto:

Mirjana Karanović izgleda i u sedmoj deceniji života savršeno. Glumica mnogo vremena posvećuje održavanju linije, te sate i sate provodi u teretani kako bi dostigla željene rezultate.



Glumačka diva Mirjana Karanović iako je zagazila u sedmu deceniju života ne prestaje da bude posvećena sopstvenom napredku u svakom smislu. Pored toga što vredno radi, ona spada u grupu dama koje mnogo vremena provode i u teretani, kako bi odžravala savršenu liniju. 

Obzirom na to da je glumica izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, primetno je da se odlično oseća u svojoj koži, te da izgleda zaista neverovatno. Sudeći po objavama na pomenutoj mreži, glumica svoj dan ne može da zamisli bez vežbanja. Osim u teretani, tajna njene linije krije se i u kuhinji. 

Svojevremeno glumica je u opis fotografije objavljene na Instagramu otkrila da trening doživljava kao neku vrstu dopinga:

- Nije lako, ali posle treinga mogu sve. Razbistri mi se u glavi, opustim se i manje se nerviram.

Pomenuta fotografija objavljena je pre nešto više od šesti meseci, a za to vreme Mirjana je marljivo i vredno radila na svom telu, te je nedavno objavila fotografiju nakon završenog treninga. Njen izgled obožavaoce je ostavio bez teksta, a čini se da bi joj na figuri pozavidele i mnoge mlađe koleginice.

Pročitajte i Mirjana Karanović: Žena je mogla da se uda ili ode u manastir!

Ono što posebno daje na težini ovom dostugnuću glumačke dive, jeste to, što je liniju do savršenstva dovela u sedmoj deceniji života!

Komentari. (4)

Loading
Nena

06.05.2021 11:29

Sto bi joj zavidele?!Izuzetno odbojna zena!Lepa sam i zgodna zena ali propagirate pogresne vrednosti!Zene nisu sex.objekti da bi bilo bitno i da bi se isticao izgled najvise.I postoje zene koje su lepe ali su isprazne i bezduhovne i to sve pada u vodu.Muskarci ce mozda biti sa nekom zenom koja vrhunski izgleda ali ako nema harizmu sarm elokvenciju pamet duhovitost ta zena ih ne moze zadrzati i to su zene mahom za jednu noc.Posavetujte malo ove devojcice nekom lepom ponasanju i bon tonu

Rumsterdam

06.05.2021 16:09

Možda još nije prebolela onog mladobosanca glumca, pa hoće da ostane u formi za novu piletinu?! Ili još nije spremna da igra uloge baba i vremešnog gospođa. Kako god, pozdravljam!

Dusan

06.05.2021 17:57

Blista.Sjaji se ko pasja kesa

Свјетлана

06.05.2021 18:36

Остало јој само тело...иначе , врло непривлачна и надобудна особа.. Не спорим таленат, али из младости. Чим се продала за "тридесет сребрњака" показала је какава је као личност. Ето јој тела, мада , Цеца Бојковић и Тања Бошковић изгледају као праве даме у односу на Карановићеву