Pre Srne Lango Irfan Mensur je bio u braku sa ovom lepoticom

Autor:

03.05.2021 18:20

Foto:

Foto:

Irfan Mensur i Srna Lango bili su često pod budnim okom javnosti. Oboje glumci, a potom i učesnici rijaliti emisije, bili su zanimljiva tema za praćenje



Da je glumac Irfan Mensur ostao u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, sa kojom ima sina Pavla, takođe glumca, posvedočila je i sama Srna Lango. Ona se oglašavala po pitanju glumčevog zdravstvenog stanja, nekada zaraženog koronom, i sa javnošću delila brigu o ishodu.

Pročitajte i Irfan Mensur o "bliskom susretu" sa virusom korona - Opraštao sam se

Ata

 

S obzirom da se sve završilo dobro, sada možemo da se bavimo svetlijim temama, koje se tiču života popularnog glumca i reditelja Irfana Mensura, kao na primer njegovim ljubavima.

Uzevši u obzir "popularnost" braka sa koleginicom Srnom Lango, ne čudi što je pomalo u zaborav pala ljubavna priča koja počinje osamdesetih godina, a koja je u to vreme bila "priča godine".

Pročitajte i Putovanje Irfana Mensura - Papuče, meze i rakija na švedski način

Ata Images

 

Mensur je, naime, bio u braku sa Ljiljanom Perović, jednom od najtraženijih manekenki jugoslavije. Sarajlijka je u Beograd došla sa samo 16 godina.

Uspeh je došao brzo, te je Ljiljana postala jedna od najpopularnijih manekenki ondašnje Jugoslavije i omiljeni model Jovanke Broz, a, kako je istakla, tada se ta profesija cenila i prema modelima sa ophodilo kao prema "ambasadorima svoje zemlje u inostranstvu".

Pročitajte i Naslednik Irfana Mensura 'preti' da zaseni i slavnog oca!

U doba najveće popularnosti je upoznala Mensura i posle kraće veze su stali pred matičara. U braku su bili osam godina, a iz te ljubavi rodio se Irfanov prvenac Filip. 

- Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi, on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, pa ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno - priznala je Perović jednom prilikom.

Pročitajte i Sin Irfana Mensur i Srne Lango kreće roditeljskim stopama

 

 

Ljiljana se davno preusmerila sa manekenske na novinarsku karijeru, ali se više nije udavala. Jedan od razloga je bio što nije mogla da zamisli drugog muškarca u ulozi Filipovog oca, za čim nije ni bilo potrebe, jer je Mensur svoju ulogu savesno ispunjavao, a drugi je razočarenje i gubitak vere u ljubav. 

- Posle osam godina braka, kada sam se razvela, mislila sam: "Bože moj, ako mi ovaj brak nije uspeo i pored tolike ljubavi, šta onda da očekujem?"- izjavila je Ljiljana za Puls.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading