Aleksandra Prijović iskrena - tračevi o prevari, bračne razmirice i anoreksija

Autor:

29.04.2021 10:30

Foto:

Foto:

Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović već godinama su u skladnoj zajednici. Ipak to što su javne ličnosti često ih stavlja pod lupu radoznalih očiju, pa jedan sumnjiv korak može da se protumači kao skandal. Šta je istina, a šta ne - pevačica je bila spremna da odgovori i na najškakljivija pitanja



Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović već pet godina uživaju u stabilnoj vezi i braku u kojem su dobili sina Aleksandra. Ipak, bračne razmirice su normalna pojava i kod najuigranijih parova. A kako se takve trzavice iznivelišu kod ovog para, objasnila je Prijović.

Pročitajte i Filip Živojinović doneo nečekivanu odluku, kako će na to reagovati njegova surpuga?

Ata Images

 

- Kada sam nervozna i kada hoću da se svađam, Filip me uopšte ne sluša. Tada se svađam sama sa sobom i zbog toga se mi zapravo nismo nikada ni posvađali jer on mene iskulira i to tako prođe - izjavila je Aleksandra za "Alo".

Nedavno su kružile priče o Aleksandrinoj aferi, a kako pevačica kaže, ona i suprug dobro su se nasmejali pričama o njenom ljubavniku. I da je poverenje ključan faktor uspešnog braka.

Pročitajte i Aleksandra Prijović najviše uživa pored njega- podelila snimak sina i oduševila sve!


- Glupa je priča da imam ljubavnika! Ne znam čime je to uopšte izazvano, ali se zna kakva je bila namera. Kada je čuo tračeve, Filip se smejao, a i ja zajedno sa njim. Između nas postoji poverenje, koje niko sa strane ne može da poljulja. Čak jedno drugom nikada ne proveravamo telefone, jer nismo ljubomorni. Sigurni smo u našu ljubav - kaže Aleksandra, koja je po prvi put progovorila o navodnoj preljubi.

Bez obzira na savršen odnos koji imaju, pevačica je otkrila šta zamera sinu Bobe Živojinovića.

Pročitajte i Aleksandra Prijović potpuno se prepustila čarima majčinstva - Pevačica ponovo oduševila obožavaoce! (foto)

- Ja sam Devica u horoskopu i veoma sam pedantna, pa me nervira kada Filip ostavlja stvari svuda po kući, a ja moram da idem i skupljam za njim. Oko toga mu s vremena na vreme prigovaram, jer volim da je sve na svom mestu - priča Aleksandra.

Pored preljube jedna od gorućih tema je bila i Aleksandrina vitka figura, koja je izazvala "brigu" obožavatelja, koji su se pitali da li je možda anoreksična. Pevačica je takve navode oštro demantovala.

Pročitajte i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u ljubavi, a jedan detalj posebno je oduševio sve!

- Ma kakva anoreksija, trenutno imam 56 kilograma. Vežbam, vodim računa šta jedem. Činjenica je da kada stanem na štikle, noge mi izgledaju duže i samim tim izgledam mršavije - zaključila je Prijović za "Alo".
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading