Fotografija Monike Beluči koju do sada niste imali prilike da vidite! (foto)

Autor:

28.04.2021 19:45

Foto:

Foto:

Monika Beluči u kuhinji, trenutak koji sasvim sigurno predstavlja najluđi sad svakog muškarca. Ipak sve do sada tako nešto nije bilo moguće videti.



Monika Beluči, nekadašnja manekenka čija je neverovatna lepota postala legendarna svojom pojavom na filmskom platnu sasvim sigurno sebi je rezervisala titulu kraljice seksepila. 'Žena iz snova' kako je mnogi nazivaju, već decenijama uživa svetsku slavu, te se tokom svoje duge i uspešne karijere nalazila u raznim ulogama. Ipak, retko kada smo slavnu manekenu i glumicu imali prilike da vidimo u kuhinji, kako obavlja poslove 'normalne' žene.

Ipak, za potrebe časopisa 'Madame Figaro Paris', Monika je pozirala u izazvnom jednodelnom bikiniju, u malenoj kuhinji pripremajući tradicionalno italijansko jelo špagete.

Pročitajte i Veličanstvena Monika Beluči ponovo blista, a njena ćerka privukla je posebnu pažnju! (foto)

Mnoge pripadnice nežnijeg pola inspiraciju su nebrojeno puta pronalazile upravo u Moniki, njena harizma i energija, ali i odvažnost mnogim damama pomogle su da se izbore s raznim poteškoćama. Iako je za potrebe magazina, fotografija u kuhinji pokazala je da se slavne dame ne razlikuju toliko od 'običnih', te da se njihovi životi u mnogim aspektima podudaraju.

 

Komentari. (0)

Loading