Čuvena glumica

Fotografija Svetlane Cece Bojković stara 50 godina pravi je dokaz: Diva se rađa!

Autor:

27.04.2021 20:45

Foto:

Foto:

Fotografija Svetlane Cece Bojković koja je nedavno objavljena na društvenim mrežama privukla je ogromnu pažnju domaćih medija, a svi su složni u jednom - diva se ne postaje, već rađa!



Čuvena glumica Svetlana Ceca Bojković ostvarila je neverovatnu karijeru o kojoj možemo pisati u nedogled. Glumica rođena 1947. godine u Beogradu oduvek je zračila nesvakidašnjom harizmom, stavom ali i stilom dostojnom jedne dame. Sa svega 16 godina prvi put se pojavila na daskama koje život znače u Amaterskom pozorištu 'Dadov'.

Prijemni ispit položila je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je i diplomirala. Nakon toga uloge su se nizale jedna za drugom. Malo ko se zaista seća njenih početaka, obzirom na to da je čuvena glumica na sceni zaista dugo.

Pročitajte i Svetlana Bojković prvobitno hospitalizovana zbog korone, a onda joj je otkrivena opasna bakterija!

Na Instagram nalogu Muzeja pozorišne umetnosti Srbije osvanula je do sada neobjavljena fotografija iz davne 1968. godine, na kojoj, tada još uvek mlada Svetlana i legendarna Rahela Ferari izvode predstavu 'Zlatna muzika', u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Svetalana je tada imala svega 21. godinu, a energija i stav koji su je krasili već tada bili su dostojni dive.

 

Komentari. (0)

Loading