Ljubav i podrška

U najtežim trenucima Iva Ilinčić utehu je pronašla pored ovog muškarca! (foto)

Autor:

27.04.2021 18:30

Foto:

Foto:

Dečko Ive Ilinčić malo je poznat javnosti. Mlada glumica katkad bi na Instagram profil objavila fotografiju s misterioznim muškarcem, međutim, niko nije bio sasvim siguran da je to zaista njen dečko, do sada.



Nedavno, tokom premijernog izvođenja predstave 'Baal' u Beogradskom dramskom pozorištu, glumica Iva Ilinčić premijerno je prikazala i svog muškarca. Nakon niza fotografija na društvenim mrežama sa misterioznim muškarcem, ovo je bilo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti Ive i njenog izanranika Filipa Babovića, s kojim uživa u ljubavi duže od godinu dana.

Ovo je ujedno bilo i prvo pojavljivanje na događaju ove vrste Ive Ilinčić od kada je sa javnošću podelila bolnu ispovest o zlostavljanju glumca i učitelja Mike Aleksića.

Pročitajte i Iva Ilinčić tek je zakoračila u svet glume, a već se susrela s prvim problemima - Sujeta je na svakom ćošku!

Boško Karanović

 

Ako je suditi po fotografijama Iva je izgledala srećno i zadovoljno pored svog izabranika. U ljubavi sa Filipom pronašla je veliku snagu tokom izazovnih dana svog svedočenja. Kako je i sama priznala jednom prilikom, tokom čitavog procesa Filip joj je bio neizmerna podrška.

Komentari. (0)

Loading