Veliki korak za Katarinu Grujić i Marka Gobeljića!

Autor: Gloria.rs

27.04.2021 10:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić ne kriju svoju ljubav. Nerazdvojni su od početka, a neretko su jedno drugom oslonac i velika podrška. A izgleda da je došlo vreme da svoju vezu podignu na viši stepenPevačica Katarina Grujić nedavno je otkrila da najviše sreće ima u ljubavi i da pored profesionalnog napretka, očekuje napredak i u svojoj ljubavnoj vezi.

Pročitajte i Ovo je majka Kaće Grujić - Pevačica emotivnim rečima obeležila poseban dan!

Grujić je objasnila da su ona i Gobelja još od decembra žive zajedno na Voždovcu, ali planiraju i preseljenje. Kako kaže od početka veze su nerazdvojni, pa je zajednički život bio logičan nastavak.

- Zajednički život od decembra, ali kao da smo dugo zajedno. Ne razdvajamo se, svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Na utakmice idem kada uslovi dozvoljavaju - zaključila je Kaća u emisiji "Ekskluzivno".

Pročitajte i Ova poznata lepotica fudbalere bodri i srcem i pesmom!

Ata Images

 

Takođe je objasnila i zbog čega se na neko vreme povukla iz medija.

- Okrenula sam se malo mirnijem načinu života, zato sam se malo i povukla, ne želim stalno da ponavljam isto. Evo sad imam nešto da najavim, pa sam u medijima, inače volim vreme da posvetim sebi i svom partneru - priznala je pevačica.

Pročitajte i Katarina Grujić - Malo smo izgubili kontrolu i treba da se čuvamo!

Ata Images

 

Katarina je tom prilikom najavila i nove poslovne poduhvate - nove pesme i spotove, a kako kaže pauza joj je prijala, ali se ujedno i uželela rada.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading