Seksi haljine Sofije Milošević, a voli ih i diva!

Autor:

26.04.2021 11:15

Foto:

Foto:

Sofija Milošević, poznata manekenka i supruga našeg proslavljenog fudbalera Luke Jovića, poput brojnih manekenki pre nje, upustila se u dizajnerske vode. Ona vredno radi na svojoj modnoj kolekciji. A sudeći po njenim prognozama, ovo proleće biće elegantno, slatko, seksi i izazovno



Sofija Milošević poznata je u svetu mode odavno. Svojim smelim kombinacijama oduševljavala je javnost, a pored toga inovativnim idejama inspirisala je žene širom sveta.

Pročitajte i Sofija Milošević se prisetila prošlosti - Deluje mi sve kao noćna mora!

Jedna od najtraženijih srpskih manekenki, pokazala je svoje umeće i u kreiranju odevnih kombinacija, a njeno interesovanje najviše je usmereno na izazovne elegantne kreacije, najčešće u formi mini haljine.

Idealne za gala večeri, njene haljine veoma su se dopale srpskoj estradi, pa su ih do sada nosile Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Jelena Karleuša...

Na Instagram stranici njenog brenda, koji je nedavno pokrenula, mogu se videti razne Sofijine kreacije, a model koji ih nosi najčešće je, pa ko drugi, nego sama Sofija.

Pročitajte i Život Sofije Milošević potpuno se promenio nakon ovoga!

 

 

Jelena Karleuša je veliki fan Sofijinih kreacija, a ni dizajnerka ne krije oduševljenje što Jelena bira njene haljine.

Pročitajte i Sofija Milošević pokazala novu kuću u Nemačkoj - Ovo je baš ono što joj je bilo potrebno!

Pročitajte i Emotivne scene na ulicama Madrida - Luka Jović u ulozi brižnog oca! (foto)

 

 

Pročitajte i Sofija Milošević priredila nezaboravno iznenađenje suprugu - Luka Jović ne skida osmeh s lica! (foto/video)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading