Ceca se vakcinisala: Željna sam da se vratimo životu!

Autor:

23.04.2021 23:14

Foto:

Foto:

Folk pevačica Ceca Ražnatović sledila je primer mnogih sa estrade, ali svakako i svoju savest i savete lekara i rešila da se vakciniše



Ceca (47) se vakcinisala na beogradskom Sajmu, a primila je prvu dozu kineske vakcine.

Pevačicina ćerka već je primila i vakcinu i revakcinu, a sada je i folk zvezda rešila da se zaštiti i pozove ljude da se vakcinišu.

- Ništa nisam osetila, ništa ne boli - rekla je zvezda i dodala

Pročitajte i Ceca je ovaj hit posvetila njemu - koga je pevačica volela pre Arkana?

Boško Karanović

 

- Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre - apelovala je Ceca, prenosi Telegraf.

Podsetimo, Ceca je na korona virus bila pozitivna u junu 2020. godine, zajedno sa sinom Veljkom.

Oboje su prošli bez ikakvih simptoma i posledica.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović uređuje fotografije - Koristim fotošop, ali ne menjam lični opis, kao određene poznate ličnosti!

ATA Images

 

A kako je pre nekoliko dana rekla Anastasija Ražnatović, ona je, takođe, primila vakcinu i apeluje na sve ljude da učine isto.

- Reavkcinisala sam se neposredno pred Meksiko, da budem nekako bezbedena. Posle vakcine sam se osećala normalno, super. Sada kada sam među ljudima nema panike i frke da li ću se zaraziti i sada se sama sa sobom osećam mirnije i apelujem na sve ljude da to urade i da se napokon izvučemo iz ove pošasti i da možemo normalno da živimo. Primila sam kinesku vakcinu, čitala sam dosta o tome i nekako mi se ta najviše dopala, ali imam prijatelje koji su se vakcinisali drugim vakcinama i super se osećaju - rekla je Ražnatović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading