Poslednji pokušaj

Igor Kojić ovim potezom iznenadio javnost, šta će na to reći Severina?

Autor:

22.04.2021 11:35

Foto:

Foto:

Igor i Severina Kojić pod stalnom su prismotrom radoznalih paparaca. Priča o njihovom razvodu postala je poput mita, a zvaničnih izjava do sada nije bilo.



Brzinom svetlosti odjeknula je vest o njihovom razvodu, brojni senzacionalistički naslovi smenjivali su se u medijima ali se supružnici uprkos svemu nisu oglašavali. Nedavno, šarmantna pevačica proslavila je 49. rođendan, a kompletan događaj protekao je u senci pitanja - da li je Igor, još uvek zakonitoj supruzi, čestitao divan dan. Obzirom na to da se javno nije oglašavao, u javnosti su se pojavile spekulacije da je Kojić odlučio da poseti suprugu u Hrvatskoj, te na sve načine pokuša da izgladi odnose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kako prenosi Informer, Kojić je pre dva dana, dan uoči Severininog rođendan, viđen u Zagrebu. Igor je bio vidno raspoložen, a osmeh nije skidao sa lica. Pomenuti mediji dalje prenosi da je Kojić našao savršen izgovor, u vidu rođendana svoj supruge, kako bi se videli, te konačno stavili tačku na nesuglasice koje im stoje na putu. 

Osim toga, interesantna je činjenica da je Igor nakon određenog vremena ponovo zapratio Severinu na društvenoj mreži Instagram, kao i da je jedina osoba koju pevačica prati na pomenutoj društvenoj mreži upravo Igor.

Pročitajte i Severina iznenadila javnost nesvakidašnjom objavom, da li će se Igor Kojić konačno oglasiti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kakva je sudbina Igora i Severine Kojić za sada nije poznata, a dok javnost s nestrpljenjem isčekuje zvanično saopštenje pomenutog para, čini se da Kojić nije voljan da odustane od supruge.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading