Srećna porodica

Popularni glumac Momčilo Otašević ljubi devet godina stariju koleginicu! (foto)

Autor:

22.04.2021 10:30

Foto:

Foto:

Momčilo Otašević domaćoj publici predstavio se u popularnoj seriji 'Budva na pjenu od mora', ulogom šarmantnog mladića očarao je pripadnice nežnijeg pola, a činjenica da je u srećnom braku razočarala je njegove obožavateljke.



Mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević od prvog pojavljivanja na malim ekranima plenio je šarmom i talentom. Devojke širom Balkana s oduševljenjem su gledale svaku seriju u kojoj bi zaigrao Otašević, međutim, malo je poznato da je glumac u srećnom i skladnom braku, te da sa svojom suprugom Jelenom Perčin ima dvoje dece, ćerkicu Mašu i sina Jakšu.

Foto: MD

 

Jelena i Momčilo venčali su se 2018. godine, nakon nešto više od dve godine veze, a sudbonosni susret dogodio se na setu serij 'Zora Dubrovačka'. Supružnici su tada doneli odluku da će svoju ljubav neko vreme čuvati u tajnosti. Pre nego što je uplovila u emotivnu vezu sa Otaševićem, Jelena perčin bila je u braku sa Kristijanom Babićem, sa kojim ima i dvanasetogodišnju ćerku Lotu.

Pročitajte i Momčilo Otašević o očinstvu: Sada sam poletniji u svemu jer znam ću na kraju dana videti moju Mašu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sve Serije (@sve_serije1335)

Svojevremeno, Momčilo Otašević za naš magazin otkrio je kako se oseća u ulozi oca i muža.

- Presrećan sam u ovoj ulozi i oca i muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim - zaključio je glumac.

 

Komentari. (0)

Loading