Šumovi u komunikaciji: Princ Hari napustio Englesku dan pre rođendana kraljice Elizabete

Autor:

21.04.2021 14:30

Foto:

Foto:

Iako se očekivalo da princ Hari ostane na 95. rođendanu kraljice Elizabete Druge on se već vratio u Ameriku



Iako su mnogi mislili da će princ Hari (36) ostati u Velikoj Britaniji, makar na današnjem skromnom ručku za najuže članove porodice povodom 95. rođendana kraljice Elizabete Druge, vojvodi od Saseksa se očigledno žurilo da se vrati svojoj trudnoj supruzi, Megan Markl i sinu Arčiju. Iako je sve ukazivalo na to da će Hari produžiti boravak u Londonu, on je dan pre bakinog rođendana napustio zemlju.

Pročitajte i Novi potez princa Harija sve iznenadio - šta će reći Vilijam?

Nakon sahrane princa Filipa i kratkog razgovora sa bratom Vilijamom, princ Hari se, ipak, vratio u Kaliforniju. Fotografije princa koji je automobilom sa zatamnjenim staklima prevezen u svoj dom u Montesitu obišle su svet i mnoge šokirale, ali i rastužile.

Getty Images / Chris Jackson

 

Mada su se obožavaoci i pristalice britanske kraljevske porodice nadali kako će Hari zaista duže ostati u Londonu nakon što se nagađalo da je spreman da produži boravak kako bi izgladio odnose, posebno zbog rođendana kraljice Elizabete, on to nije uradio.

Pročitajte i Nakon skandala koji je potresao svet, princ Hari se vraća kući

Kako prenose strani mediji, njegov avion je sleteo na poseban terminal u Los Anđelesu, rezervisan za bogate i slavne, a princ će morati da provede 10 dana u karantinu.

Komentari. (0)

Loading