INTIMNO

Goca Tržan o vantelesnoj oplodnji u Češkoj: Hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji

Autor:

21.04.2021 12:25

Foto:

Foto:

Pop pevačica Goca Tržan je priznala da se nalazi u Pragu zbog vantelesne oplodnje, ali su joj zasmetala suvišna pitanja koja joj postavljaju pratioci na društvenim mrežama



Pevačica Goca Tržan (46) ne krije da je godinama pokušavala da ostane u drugom stanju sa suprugom Radomirom-Rašom Novakovićem, zbog čega je nakon nekoliko pokušaja u Srbiji i odlaganja zbog pandemije korona virusa otputovala na ventelesnu oplodnju u Prag gde se nalazi jedna od najpoznatijih i najuspešnijih klinika u toj oblasti medicine.

Foto: Privatni album

Pratioce na Instagramu je interesovalo šta joj se sve dešava, kako protiče proces, kako Goca sve to podnosi, ali među brojnim željama da sve prođe što uspešnije, našla su se i neprijatna pitanja, zbog kojih je pop pevačica reagovala.

Pročitajte i Goca Tržan: Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu!

Goca Tržan je na svom instagram profilu podelila snimak u kojem se čuje njen suprug Radomir dok je pita: “Goco, kako je ovde, da li si zatrudnela?”, na šta mu je ona neprimereno odgovorila.

Foto: Dalibor Danilović

 

Potom je u opisu video-snimka objasnila i zašto:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Pre svega hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji koju mi šaljete. To je neprocenjivo. Ovo je klip koji u najkraćem ilustruje nepoštovanje granica i odsustvo empatije i lepog vaspitanja sa kojim se susrećem već godinama. Lekcija dana: poštujte tuđu privatnost i ne zabadajte nos tamo gde mu nije mesto. Hvala unapred u ime svih koji prolaze kroz iste neprijatnosti i nemaju snage da odgovaraju na nepristojna i bolna pitanja. Srećno svima vama koji ste u neizvesnosti i iščekujete. Volim vas. I Bog vas voli, kakav god da bude krajnji ishod - poručila je članica "Tap 011".

Pročitajte i Povratak grupe koja budi najlepše emocije: Stari dobri Tap ponovo na sceni!

Komentari. (0)

Loading