Mladost

Lena Kovačević sada važi za prelepu ženu, a ovako je izgledala pre 20 godina! (foto)

Autor: Vanja Vladičić

20.04.2021 16:00

Foto: Irina Duplevskaja

Lena Kovačević u mladosti plenila je svojim izgledom, prepoznatljiva duga kosa i prodoran pogled krasili su pevačicu odmalena.Lena Kovačević jedna je od retkih koja je svoju karijeru gradila po nepisanim pravilima, bez skandala i nepotrebnog privlačenja pažnje. Skladna i srećna porodica u kojoj je odrastala sasvim sigurno zaslužna je za put kojim šarmantna plavuša korača. Kako je zbog prirode zanimanja njenog oca akademika i dramskog pisca Dušana Kovačevića odmalena bila uključena u svet poznatih i sama je vrlo rano počela da eksponira neverovatan talenat. 

Popularna pevačica katkad sa svojim pratiocima na Instagramu podeli  fotografiju iz davnih dana, a nedavno je na svom Instagram profilu objavila sliku, na kojoj prema njenim rečima ima 18. godina. 

Pročitajte i Lena Kovačević je na naslovnim stranama magazina u Turskoj, a razlog je sjajan!

- 18 godina, maskenbal, tema.. ženske grupe... 90-te. 1 reč, domaća reč - napisala je Lena u opisu fotografije.

Kovačevićeva je jedna od retkih pripadnica nežnijeg pola koja je odelela sve učestalijem trendu estetskih korekcija. Pevačica predstavlja oličenje prirodne lepote, a njene fotografije iz mladosti potvrđuju prethodnu tvrdnju. Komentari oduševljenih obožavaoca nizali su se jedan za drugim, ističući upravo prirodnu lepotu i značaj iste.

 

Komentari. (1)

Loading
JANA

21.04.2021 19:43

Netačno, estetske hirurške intervencije je imala.Dosta maloumnog zamajavanja.