Lidija Vukićević je danas u vezi s mlađim, a pre je bila u društvu čuvenog generala osuđenog u Hagu!

Autor:

19.04.2021 14:20

Foto:

Foto:

Glumica Lidija Vukićević koja danas uživa u društvu mlađem muškarca, ne tako davno je bila bliska sa starijim i autoritativnim Nebojšom Pavkovićem



Osim što je poslednjih godinu-dve u potpunosti revitalizovala svoju karijeru ulogama u serijama "Šifra Despot" i "Igra sudbine", glumica Lidija Vukićević (58) privlači pažnju svojom nestrvarnom fizičkom trasformacijom posle koje izgleda kao studentkinja, kao i ljubavnim životom.

Dalibor Danilović

 

Dok danas, po sopstvenom priznanju, uživa u druženju s mlađim muškarcem, ranije je preferirala starije, ozbiljne i autoritativne. U razgovoru za Gloriju otkrila je o svom odnosu sa generalom Nebojšom Pavkovićem koji je osuđen pred Haškim tribunalom 2009.

- Ne osećam potrebu da se ikome pravdam zbog toga što izlazim sa Nebojšom. Prijatelji  smo već godinama, i pored njega se osećam izuzetno prijatno. Uživam u društvu tako kvalitetnog čoveka. Nemam nameru da to druženje krijem. Oštar sam protivnik mišljenja  da u njemu ima ičeg zločinačkog. Smatram da je u potpunosti ispoštovao oficirsku etiku, za mene je on heroj, i jednostavno mi imponuje – rekla je Lidija i dodala:

Pročitajte i Lidija Vukićević otkrila tajnu vitke linije

 

 

- Obožavam da pored sebe imam jakog muškarca koji ima inicijativu. Volim da mogu da ga poslušam, ali kada je u pravu. Tek tada se osećam kao žensko i pripadam tamo gde mi je mesto. Nikada nisam dopuštala sebi da pametujem i zapovedam, ali sam zadržala pravo na svoje mišljenje, koje nije uvek moralo da odgovara mom mužu. Mislim da je to normalno. 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading