Atraktivne i savršene

Bikini sezona ove godine počela ranije - Atraktivne lepotice zanosnim telima zaludele obožavaoce! (foto)

Autor:

19.04.2021 10:20

Foto:

Foto:

Bikini sezona iako nešto ranije nego inače, zvanično je otvorena. Zbog situacije sa virusom kovid, godina za nama protekla je tiho, bez glamuroznih žurki, atraktivnih kombinacija, te čarobnih jutara kraj mora. Ipak dame sa estrade ove godine odlučne su u misija da nadoknade propušteno.



Iako je u prestonici vreme i dalje kišovito i tmurno, a tek po neki zrak sunca proviri kako bi nas podsetio da je leto sve bliže poznate dame odlučile su da bikini sezona otpočne nešto ranije no prethodnih godina. Kako su putovanja i dalje poprilično otežana, poznate dame miris mora i tople zrake sunca potražile su na egzotičnim plažama Dubaija, glamuroznim koralnim ostrvima Maldiva, te prirodnim lepotama Južne Amerike.

Umorna od brojnih napisa o njoj, Jelena Karleuša među prvima je mir potražila u dalekom Dubaiju. Popularna pevačica svoj status modne ikone potvrdila je mnogo puta, međutim, ovog puta pokazala je i besprekorno telo, na kojem bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele. 

Pročitajte i Jelena Karleuša očajna: Moja deca nisu dužna da trpe pretnje smrću!

 

Minijaturni bikini pokrivao je taman toliko, koliko je neophodno, a zanosni atributi, te savršeno izvajano telo bili su u prvom planu. 

 

 

Mlada umetnica i ćerka najpopularnije folk pevačice na balkanu, Anastasija Ražantović svoj raj pronašla je u Meksiku. Anastasija je nakratko 'zapostavila' svoju karijeru, te se u potpunosti posvetila svom dečku, Đorđu. Velika odluka o zajedničkom životu, čini se, skinula je ogorman teret sa njenih leđa, a mlada umetnica odlučila je da napuni baterija, te spremna dočeka leto i nadamo se pregršt zabava gde će svoje obožavaoce uveseljavati neverovatnim glasom.

Pročitajte i Ovo je Đorđe, misteriozni muškarac koji je osvojio srce Anastasije Ražnatović! (foto)

 

 

Gracioznost i izvajana figura dominiraju svakom fotografijom, a njeni obožavaoci oduševljeni su izgledom mlade zvezde.

Televizijska voditeljka Sanja Marinković, nakon kraha prijateljstva sa Vesnom Dedić na kratko se sklonila od radoznalih očiju javnosti, a mir je potražila na luksuznoj lokaciji - Maldivima. Popularna voditeljka prikazala je nešto drugačiji stil od devojaka pre nje, preferirajući jednodelne komade, Marinkovićeva je dokazala kako dame u godinama takođe mogu da izgledaju zanosno na plaži.

Pročitajte i Za nju nema zime - Sanja Marinković uživa u Dubaiju, a evo ko joj pravi društvo

 

 

Atraktivna pevačica Katarina Grujić, sa svojim dečkom Markom Gobeljićem, iskoristila je slobodno vreme kako bi uživala na plažama Dubaija. Kaća je prepoznatljiva po svom zanosnom telu, a i ovog puta pokazala je zbog čega je prethodno iznesena činjenica tačna.

Pročitajte i Katarina Grujić: Malo smo izgubili kontrolu i treba da se čuvamo!

 

 

Ćerka generalnog direktora najvećeg fudbalskog kluba na ovim prostorima Zvezdana Terzića, Maša takođe uživa u luksuzu i glamuru Dubaija. Poznata po odvažnim kombinacijama, Maša je i ovog puta, hrabrim izborom bikinija oduševila svoje pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

Šta vi mislite, koja od pomenutih dama je najspremnije dočekala bikini sezonu, koja nam je ove godine stigla nešto ranije no inače.

Anketa

Komentari. (0)

Loading