Neocekivani problemi

Pevač Željko Vasić otkrio posledice borbe s nemilosrdnim virusom!

Autor:

16.04.2021 18:20

Foto:

Foto:

Željko Vasić posledice od korone osećao je dugo nakon preležanog virusa, ipak, kako sada otkriva njegovo stanje je dobro, oporavio se, te se oseća odlično.Pevač Željka Vasića nismo dugo videli u medijima, a danas je na K1 televiziji gledaocima otkrio da je u oktobru vodio borbu sa koronom te da je virus ostavio i teže posledice po njegovo zdravlje. 

- Dok sam imao virus u oktobru bio sam potpuno zdrav, jedini simptom koji sam imao bio je gubitak čula ukusa i mirisa. Svakako, sa porodicom sam bio u izolaciji. Imao sam jako visok nivo antitela i želeo sam da se vratim normalnom životu i rekreaciji ali shvatio sam da to teško ide jer sam se mnogo umarao. Nakon pregleda saznao sam da patim od postkovid sindroma ili produženog kovida kako ga zovu, te je virus ostavio posledice i na mom srcu, na perikardu. Srećom, oporavio sam se i sada se osećam odlično – kazao je pevač danas u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. 

Televizija K1

 

Sa Boškom i Aleksandrom pevač je podelio i podatak koji je sve iznenadio – da je od njegovog velikog hita „Žena kao ti“ prošlo više od 20 godina!

- Prošle godine trebalo je da izađe moj novi album s kojim sam želeo da obeležim tačno dve decenije od pesme „Žena kao ti“ ali me je korona omela u planovima, kao i većinu mojih kolega. Album je skoro kompletno gotov, ali i dalje čekam neko bolje vreme da publici predstavim nove pesme i da snimim nekoliko spotova – kazao je pevač na K1. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by БРАЛЕ (@v.zeca)

 

Svoju poslednju pesmu „Ne gubi veru u ljude“ kaže da je posvetio supruzi. 

- U životu je najvažnije imati osobu koja ti je oslonac. Koja će te kada ne ide potapšati po ramenu. U mom životu ta osoba je moja supruga i stopostotno joj posvećujem reči pesme „Ne gubi veru u ljude“ – kazao je Vasić u emisiji „Kec na jedanaest“. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading