Srećna porodica

Relja Popovic otkriva šta je za njega svetla tačka u teškim vremenima!

Autor: Gloria.rs

15.04.2021 19:40

Foto: Televizija K1

Foto: Televizija K1

Relja Popovic ćerka i supruga Nikolija za popularnog repera oduvek su bile najvažnija stvar u životu. Nakon napisa o Nikolijinoj trudnoći, reper je u gostovanju na televiziji K1 opisao odnos sa svojom suprugom.Poznati reper Relja Popović danas je na K1 televiziji kazao da uprkos svim lošim i teškim situacijama i vestima sa kojima se suočavamo tokom epidemije, ono što je za njega svetla tačka jeste to što je svakog dana sa suprugom Nikolijom i ćerkom

Televizija K1

 

- Nema više radnih vikenda pa smo svakog dana zajedno i uživamo. Naša ćerka ima četiri i po godine i nije ni tatina ni mamina, već je svoja. To nam je mnogo važno i želimo da ima slobodu da bude ono što želi. Nikolija i ja smo tim,  kod nas nema toga da nešto može kod mame, a nešto kod tate. Sve se dogovaramo i u svemu se slažemo – kazao je Relja u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Relja je pre nedelju dana pokrenuo i svoj brend streetwear garderobe „Made in Balkan“ na kojoj je kako kaže dugo i naporno radio i nada se da će se dopasti i muškarcima i ženama. 

Pročitajte i Nikolija Jovanović - Hoće li Relja i ovo podneti muški?

Televizija K1

 

Kako je kazao Aleksandri i Bošku, jugonostalgičan je. 

- Ja sam rođen u Jugoslaviji i ma kako da se ta zemlja i njen naziv menjao s vremenom, ja bih najviše voleo da se ne delimo i da granica nema. Zapravo, osim tih birokratskih procedura na granicama, mi smo u suštini veoma povezani – rekao je popularni reper na K1 televiziji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading