Ćerka Jelene Karleuše otkrila posledice života sa slavnim roditeljima: Svi su me vređali!

Autor:

13.04.2021 19:20

Foto:

Foto:

Ćerka Jelene Karleuše nedavno otkrila je sa kakvim se uvredama suočavala tokom života, a sve zbog roditeljia, koji su igrom slučaja poznate ličnosti.



Duško Tošić i Jelena Karleuša već neko vreme nalaze se na naslnovnim stranama svih domaćih medija, njihova porodica pod konstanntom je prismotrom radoznalih paparaca, a njihove ćerke suočavaju se s poteškoćama takvog života.

Nedavno, Karleuša je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila snimak ćerke Nike, koja je se potresnim rečima obratila svima, te otkrila sa kakvim se uvredama sve suočavala na račun svog fizičkog izgleda.

Pročitajte i Jelena Karleuša odlučno prkosi hladnoći - Stajling na kome bi joj pozavidele najveće svetske zvezde! (foto)

- Svi su me vređali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna.. Rekla sam 'okej', išla sam na dijetu, smršala 12 kila. Pa sam se opet ugojila - otkriva Nika, nakon čega se uključila i njena majka, te je posavetovala:

- Dobro, to nećeš reći, da si se ugojila - dodala je Karleuša, te otkrila da je njena ćerka prevazišla uvrede, sada je srećna, a krenula je očevim stopama, te trenira fudbal, prenosi Scandal!

 

Komentari. (1)

Loading
Ljiljana

14.04.2021 23:44

Ja stvarno ne razumem zašto stalno pišete o Jeleni i samo ona i ona i njena porodica? Postoje i druge ličnosti o kojima bi trebalo da pišete,ili ona "zahteva " da se o njoj toliko piše? Čemu tolika pažnja?