Najpoznatiji par na sceni nestao - Šta rade Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović?

Autor:

12.04.2021 21:10

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatovi nestala je sa društvenih mreža, a razlog ovakvog poteza zaista je dirljiv. Naime, ako je verovati domaćim medijima, Ceca i Bogdan Srejović dane provode u njenoj vili, a estradna zvezda vodi računa o zdravstvenom stanju partnera.



Par koji je preko noći napravio pravu pometnju na domaćoj sceni, te su svi s nestpljenjem isčekivali svaki njihov potez potpuno se povukao u svoja četiri zida. Kako prenose domaći mediji, za tako nešto postoji izuzetno dobar razlog, a u pitanju je zdravlje Bogdana Srejovića, Cecinog dečka. Navodno, Bogdan se sredinom marta požalio da mu nije dobro, a naknadnim testiranjem utvrđeno je da je pozitivan na virus korona.

Kada je Ceca saznala da Bogdan boluje od pomenute pošasati insistirala je da se preseli kod nje u vilu, te da ga ona neguje, navodi izvor 'Informera'.

- Bogdan se sredinom marta požalio Ceci da se ne oseća dobro. Žalio se na malaksalost i povišenu temperaturu i odmah se javio doktoru. Testirao se na koronu i tad je saznao da je zaražen - priča izvor blizak poznatom paru i dodaje de je Srejović odmah spakovao kofer i došao kod Ražnatovićeve.

- Ceca je predložila Bogdanu da se iz momačkog stana, koji iznajmljuje na Novom Beogradu, preseli na vilu na Dedinju. Rekla mu je da ne brine za nju jer ona ima antitela, te da mu neće biti dosadno kod nje i da će ona da ga neguje. On je to oduševljeno prihvatio i pune dve nedelje je proveo u izolaciji kod Cece. Ona se prema njemu ponašala divno, često mu je merila temperaturu, kupovala mu lekove i vitamine, kuvala čajeve... Ma ništa joj nije bilo teško.

Prema rečima njihovog zajedničkog prijatelja, pevačici i menadžeru karantin nije nimalo teško pao.

Pročitajte i Ceca je ovaj hit posvetila njemu - koga je pevačica volela pre Arkana?

Instagram prntscr

 

- Po ceo dan su gledali filmove i serije. Koronavirus ih je zbližio i učvrstio njihovu vezu jer su prvi put otkad su se smuvali, pre nekoliko meseci, zajedno proveli pod istim krovom toliko vremena. Bogdan je izlazio iz Cecine vile samo kad je išao na pregled kod lekara - zaključio je izvor.

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading