Ćerka Branislava Lečiča iznenadila javnost - Ana napustila Srbiju?

Autor:

12.04.2021 17:45

Foto:

Foto:

Ćerka Branislava Lečića Ana donela je odluku da napusti Srbiju. Pritisak javnosti i konstantno analiziranje svakog poteza porodice Lečič nateralo je mladu naslednicu pomenutog glumca da na određeno vreme napusti zemlju.



Slučaj Branislava Lečića dobrano je potresao kompletnu domaću javnost. Optužbe mlade glumice Danijele Štajnfeld konstantna su tema medija, a nedavna ispovest glumice Merime Isaković dodatno je uzburkala kompletnu situaciju te je mlada naslednica odlučila da se na određeno vreme skloni od radoznalih očiju javnosti.

Ana Lečić objavila je svom Instagram profilu fotografije na kojima je označila Perast, naselja u Boki Koturskoj u Crnoj Gori. Svoj mir Ana je potražila na primorju.

Pročitajte i Veliki obrt u slučaju optuženog Branislava Lečića?! Glumice pod istragom?

Instagram screenshot @AnaLecic

 

Mlada glumica Ana Lečić koja je javnost oduševila ulogom u kontraverznom filmu 'Dara iz Jasenovca' proživljava izuzetno težak period nakon optužbi sa kojima se njen otac suočava. Ipak, čvrsto stoji na očevoj strani, te mu pruža konstantnu podršku, a kako će se saga Lečić-Štajnfeld-Isaković završiti videćemo u danima koji dolaze.

 

Komentari. (0)

Loading