Velika čast

Đokovići pripremaju spektakl: Čast nam je što dolaze najbolji!

Autor:

10.04.2021 19:30

Foto:

Foto:

Đoković najavio spektakl. Brat najboljeg svetskog tenisera Đorđe govorio je o domaćem turniru, koji će po svemu sudeći biti izuzetno atraktivan, nažalost, publika će zbog epidemije virusa biti onemogućena da prisustvuje vrhunskom tenisu.



Do turnira “Serbia open” ostalo je još malo vremena. Radovi na terenima Sportskog centra „Novak” na Dorćolu privode se kraju, na radost svih ljubitelja tenisa koji konačno mogu da kažu da se beli sport vratio u Srbiju. Sa čelendžerom koji se održava u ponedeljak 12. aprila, počeće i serija teniskih turnira, po dva muška i dva ženska, na kojima zbog epidemioloških mera na snazi neće biti gledalaca. Koliko je važno što se ovaj ATP turnir održava u ovom trenutku u Srbiji u emisiji Kec na jedanaest K1 televizije govorio je direktor turnira Đorđe Đoković.

Pročitajte i Novak i Jelena odlučili da život nastave u Marbelji: Porodica Đoković u odabranom društvu!

Televizija K1

 

Đorđe Đoković je ispričao kako je organizovan turnir i ko će igrati na turniru:

- Zbog epidemioloških mera na snazi, neće biti gledalaca, nećemo prodavati karte. Tribine su podignute i tehnički opremljene ali moramo da se čuvamo i budemo oprezni. Čast nam je što nam dolaze najbolji teniseri na svetu - Mateo Berutini, Aslan Karacev, Gael Monfis i domaći teniseri Filip Krajinović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Viktor Troicki, Miomir Kecmanović i drugi.

Na pitanje voditelja emisije kakav će biti život tenisera u Beogradu tokom turnira, Đorđe Đoković kaže:

- Dok borave u Beogradu biće u izolaciji sa redovnim testiranjem na korona virus na dva dana. Igrači nisu najsrećniji zbog toga jer svi  žele da osete atmosferu našeg grada, a posebno noćnog života u Beogradu. Ali ne možemo da ih izlažemo riziku.

Pročitajte i Svaka im čast! Noleta, Bikovića i Sofiju Milošević povezuje jedna predivna stvar

 

 

Vest koja se pojavila u medijima da će Ana Ivanović igrati na turniru, Đorđević demantuje:

- Ana neće zaigrati na terenu. Ona je karijeru završila, ima porodicu kojoj se posvetila. Bio bih najsrećniji kada bi Ana i Jelena bile prisutne na tribinama kao naše ambasadorke. Sa svim teniserkama koje bi trebalo da učestvuju u kontaktu smo i očekujemo se da će većina biti na turniru - ističe Đoković, te nastavlja:

- Nije bilo lako organizovati turnir, da prikupimo sredstva, da priuštimo luksuz u samom centru grada za igrače, da im bude lepo u ovim okolnostima. Ali smo srećni što smo uspeli i što ćemo biti domaćini velikog turnira - zaključio je brat proslavljenog tenisera.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading