Neizmerna radost

O razvodu ni govora - Berguzar Korel sa suprugom potvrdila prelepe vesti!

Autor:

04.04.2021 17:00

Foto:

Foto:

Čuvena Šeherezada potvrdila prelepe vesti. Berguzar Korel sa suprugom Halitom Ergenčem u emotivnoj poruci na društvenoj mreži Instagram potvrdila je prelepe vesti, te otkrila posledice pomenutih vesti.



Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete objavila je turska glumica na svom "Instagram" profilu.

Lepa vest zatekla ju je usred snimanja novog projekta, prvog posle tri godine pauze.

- Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji "Knali Yayi" saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste - napisala je poznata glumica, a potom se zahvalila na prvim čestitkama:

Čuvena Šeherezada potvrdila: Trudna sam!

- Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Alah podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite.

Pročitajte i Nepremostiva prepreka - Halit Ergenč i njegova supruga Berguzar Korel se razvode?

Instagram

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading