Velika ljubav

Ovo je misteriozna Jana koja je osvojila srce Ljubomira Bulajića! (foto)

Autor:

01.04.2021 19:20

Foto:

Foto:

Ljubomir Bulajić ljubav oduvek čuva za svoja četiri zida. Popularni glumac s javnošću vrlo retko deli momente iz privatnog života, a i kada bi se odlučio na tako nešto uglavnom je odmeren, međutim, sada je odlučio da neke detalje o ljubavi sa misterioznom Janom otkrije.



Niz uloga u popularnim projektima iz epohe, svrstali su glumca Ljubomira Ljubu Bulajića (32) u red najtraženijih umetnika mlađe generacije, ali su takođe učinile da ga publika ne prepoznaje kada nije kostimiran. Njegov zaštitni znak u novoj seriji “Aleksandar od Jugoslavije”, gde igra naslovnu ulogu, jesu brkovi, koje u privatnom životu ne nosi. Privatno je duhovit, nasmejan I vedar mladić koji je zaljubljen u pecanje, vožnju motorima I svoju dugogodišnju devojku Janu, koja je balerina I koja živi I radi u Minhenu. 

Iako o svom emotivnom životu, inače retko govori, za "Story" je otkrio ponešto o svojoj romansi sa lepom Janom.

Na pitanje o ljubavi sa Janom odgovorio je kratko, a sebe je opisao kao umereno romantičnog, međutim, detalje je ipak sačuvao za sebe.

- Sve je kako treba Bogu hvala. Umereno romantičan. To čuvam za svoja četiri zida.

Ljubomir Bulajić veruje i da sve dolazi u pravom trenutku, a životna nagrada bi za njega bila kada bi njegova deca mislila o njemu kao što on sada, misli o svojim roditeljima.

- Naravno. Najveća životna nagrada bila bi mi, da jednoga dana, moja deca misle o meni, onako kako ja danas mislim o svojim roditeljima. Ne mislim ni da je rano, ni da je kasno, već da će to doći u pravom trenutku. Decu neću praviti zbog očekivanja okoline, već isključivo iz ljubavi.

Pročitajte i Mladi operativac na zadatku: Ljubomir Bulajić o "Državnom službeniku", promeni imidža i omiljenom "izduvnom ventilu"

Kako ističe popularni glumac u životu sve stvar dogovora, pa tako i institucija zvana - brak.

- Nemam predrasuda prema braku. Brak vidim isključivo i samo kao krunu ljubavi između dvoje ljudi. Ništa na ovom svetu nije obavezno, pa tako ni brak. Moje viđenje stvari je takvo da je sve stvar dogovora. Opet naglašavam, kada su te stvari u pitanju, očekivanja okoline me ne zanimaju - zaključio je Ljuba.

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading