Sofija Milošević se prisetila prošlosti: Deluje mi sve kao noćna mora!

Autor:

01.04.2021 11:00

Foto:

Foto:

Manekenka Sofija Milošević zna dobro šta znači preko trnja stići do zvezda. Okružena ljubavlju i luksuzom, ona danas sija kao jedna od najtraženijih manekenki sa ovih prostora, ali je njeno detinjstvo daleko od bajke



Jedna od najtraženijih srpskih manekenki Sofija Milošević i jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera Luka Jović, izlišno je reći, žive u izobilju i luksuzu. No, svakako da je za njihovu sreću odgovornija uzajamna ljubav, a od septembra i njihov sinčić Aleksej.

Pročitajte i Svaka im čast! Noleta, Bikovića i Sofiju Milošević povezuje jedna predivna stvar

Paralelno sa modeling karijerom, Sofija je razvijala i svoj privatni biznis, a kako ističe, zarađivala je od svoje 14. godine. Ona nije želela da zapostavi svoju karijeru ni kada je postala majka, pa je pokrenula svoj brend i radila od kuće. A kako mali Aleksej bude bio nezavisniji, tako će se verovatno i ona više posvećivati poslu.

Da nije sve u novcu, posvedočila je atraktivna manekenka, koja je rano detinjstvo provela u siromaštvu ali i slozi.

Nedavno je uspešna Sofija iskreno govorila o svom teškom detinjstvu. Ona je odrasla bez oca, a još od detinjstva je sa svojim bratom bila opterećena radom i obavezama. Ove okolnosti dovele su do toga da je vršnjaci često ismevaju, ali ona je uprkos tome uspela da sačuva svetlu uspomenu na svoje detinjstvo.

Pročitajte i Sofija Milošević pokazala novu kuću u Nemačkoj - Ovo je baš ono što joj je bilo potrebno!

- Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici - vedro je zaključila Sofija.

Manekenka je zaključila da se u detinjstvu naučila duhu zajedništva, te da je uvek nastojala da pomogne svojim najbližima, kojima je pripadao, pored brata i majke i deda Milorad.

- Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i traktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove - ispričala je Sofija, prenosi "Story".

Pročitajte i Život Sofije Milošević potpuno se promenio nakon ovoga!

Pošto je rasla za vreme inflacije u državi, ni Sofija, uprkos tome što je bila sasvim mala, nije bila zaštićena mučnih okolnosti.

- Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka - prisetila se Sofija.

Pošto se nedavno ostvarila u ulozi majke, ona je shvatila da se potpuno promenila.

Pročitajte i Porodica ponovo na okupu - Sofija i Luka uživaju u njihovom društvu! (foto)

- Sada shvatam koliko se svakoj majci promeni pogled na svet kada dobije dete. On je prioritet i sve misli su mi tokom dana usmerene samo na njega – da mu slučajno nije hladno, da li je gladan, da li mu nešto smeta.

Shvativši šta znači biti majka, ona je razumela i koliko je njenoj majci bilo teško da ih izvede na pravi put i dodala da je veoma ponosna na svoju prošlost.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading