Velika muka

Saša Popović pred velikim izazovom: Kako pomiriti 'zaraćene' strane?

Autor:

30.03.2021 22:00

Foto:

Foto:

Saša Popvić muke, bivši direktor Granda nalazi se pred ni malo zahvalnim zadatkom, dve najveće zvezde pomenutog takmičenja na ratnoj su nozi, a na Saši je da pronađe rešenje.



Naime, nakon izbacivanja Vanje Knežević iz takmičenja 'Zvezde Granda', zbog verbalnog sukoba sa Jelenom Karleušom. diva se sukobila i sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Marijom Šerifović, rasprava je eksalirala, a cela situacija bivšeg direktora Granda Sašu Popovića dovela je u nezavidan položaj.

Saša Popović muke muči kako bi pomirio zaraćene strane

Kako je nastavak snimanja zakazan za 5. april, Popović ima nešto više od sedam dana da smisli savršen plan, kojim bi omogućio da nastavak snimanja pomenute emisije protekne neometano. Obzirom da je dugi niz godina prisutan na sceni, te zna kako se problemi rešavaju već je preduzeo korake, koji bi trebali da garantuju pomirenje dve zvezde.

- Najveći problem koji se pred Popovića postavlja je to što se Marija i Jelena i privatno druže dugi niz godina, te je ovaj sukob time mnogo dublji, a ogorčenost kod obe veća. Takođe, nijedna od njih nije poznata kao neko ko lako prašta. Naprotiv. Zato je on pokušao da ih dovede kod sebe u Opatiju, misleći da će ih u  lepo atmosferi lakše navesti na razgovor, ali to mu nije pošlo za rukom, pošto su obe otputovale u inostranstvo posle incidenta - otkriva izvor za Objektiv, pa nastavlja:

Pročitajte i Duško Tošić doneo neočekivanu odluku, kako će na to reagovati Jelena Karleuša?

- Ono što je najzanimljivije i što pokazuje dubinu jaza između njih jeste to što su destinaciju za opuštanje i Jelena i Marija odabrale dubije. Trenutno obe borave tamo, ali u različitim hotelima, i nijednoj ne pada na pamet da pokuša da uspostavi kontakt s drugom. Ovo Popoviću smanjuje manevarski prostor da jer je datum snimanja blizu, pa će čim se vrate pokušati da stupi u kontakt s njima i razreši svoj 'Gordijev čvor' - zaključio je izvor za pomenuti portal.

Podsećanja radi, problem je nastao kada je Jelena tražila diskvalifikaciju takmičarke pomenute na početku teksta, zbog oštrog verbalnog sukoba koji su imale. Razočarana ovom odlukom, Marija se javnosti obratila putem video-poruke, u kojoj je iznela svoj stav:

Pročitajte i Marija Šerifović: Donela sam važnu odluku!

- Jelena je ovo shvatila prelično. Napravio se veliki problem bez velikog razloga. Sve je moglo da se reši daleko lepše i lakše, a ne da se koriste grube i teške reči - istakla je Marija tada, a njen istup bio je povod Karleuši da je i otprati s društvene mreže Instagram, što dovoljno govori o dubini problema.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading