Popularnu Adu Kanački svi znamo, a ovako je glumica izgledala u mladosti! (foto)

Autor:

30.03.2021 19:15

Foto:

Foto:

Milica Milša mladost, glumica je kao jako mlada počela da krči svoj put na domaćoj sceni. Brojnim ulogama predstavila se javnosti, a svoje mesto u srcima domaće publike zapečatila je poslednjom ulogom.



Milica Milša svoju karijeru počela je pre mnogo godina na daskama koje život znače, da bi se nakon toga predstavila i publici na malim ekranima. Ulogama u serijama 'Bolji život', 'Srećni ljudi', 'Porodično blago' i 'Bela lađa', polako ali sigurno krčila je svoj put, da bi poslednjom ulogom Ade Kanački u seriji 'Igra sudbine' potpuno zaludela domaću publiku.

Ipak, kako počeci njene karijere sežu jako daleko, mnogi su zapravo zaboravili kako je glumica izgledala na početku. Milicu je oduvek krasio prepoznatljiv osmeh, beo aristokratski ten te duga crna kosa po kojoj je i dan danas prepoznatljiva.

Glumica kad-kad svoje obožavaoce na društevnoj mreži Instagram obraduje ponekom starijom fotografijom, te se komplimenti nižu jedni za drugim. Milica predstavlja pravi primer prirodne i istinske lepote, kojom retko koja javna ličnost danas može da se pohvali.

Pročitajte i Posle prvog časa kod Aleksića, Milica Milša pobegla je glavom bez obzira

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading