Sećanje

Zbog Vlastinih avantura, Draganu Nikoliću bridele su uši!

Autor:

30.03.2021 16:30

Foto:

Foto:

Vlasta Velisavljević zavodnik, na njegov šarm padale su mnoge pripadnice nežnijeg pola. O njegovim avanturama svojevremeno pričao je i naš čuveni glumac Dragan Nikolić, a anegdota iz mladosti nasmejala je sve.



Nedavno preminuli Vlastimir-Vlasta Velisavljević i legendarni glumac Dragan-Gaga Nikolić su se veoma uvažavali. Uvek su biranim rečima govorili jedan o drugome. Jednom prilikom, dok smo sedeli u kafani Bevanda, koja se nalazi u ulici u kojoj je živeo kao dete, Gaga mi je ispričao zanimljivu anegdotu o tome kako je upoznao čuvenog Vlastu.  

Luka Šarac

 

- Kako je 17 godina stariji od mene, kad sam bio klinac, zapravo dete, Vlasta je već imao ozbiljan zavodnički staž. U zgradu u kojoj sam živeo, u Požarevačkoj na Krstu, Vlasta je navraćao u posetu jednoj “prijateljici”. Kad bi došao sa svojim velikim motociklom s prikolicom, ratnim cindapom, svi klinci iz kraja bi se sjatili oko njega. Posle bismo gvirili kroz prozor u pokušaju da vidimo šta on i njegova “prijateljica”, a moja starija komšinica, rade.

Pročitajte i Pre šest godina napustio nas je šmeker svetskog glasa - Anegdote Dragana Nikolića za pamćenje!

Marina Lukić

 

Kako dalje otkriva Gaga Nikolić, pomenuta avantura nije se završila onako kako je radoznala družina zamislila:

- Kad nas je jednom opazio, Vlasta nas je pojurio. Ja sam zbrisao u podrum zgrade. To je bila klopka. Delovao mi je ogromno dok se u crnom kožnom mantilu spuštao niz stepenice. Iščupao mi je uši i uterao strah u kosti. Kad sam mu tu epizodu ispričao mnogo godina kasnije na nekom glumačkom okupljanju, pravio se da nema pojma o čemu govorim - otrkio mi je Gaga.  

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading