Velika ljubav

Lepa Brena ovu pesmu posvetila je njemu - Ovo je muškarac koga je pevačica volela pre Bobe (foto)

Autor: Gloria.rs

29.03.2021 20:35

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Lepa Brena ljubav prema poznatom voditelju nikada nije krila, a u jednoj pesmi, koja je kasnije postala veliki hit Brena je inspiraciju pronašla upravo u njemu.Emotivnu romansu neko vreme Brena je imala sa Mirkom Krlićem. Znajući za to, kompozitor Zoran Vasilić "Miki, Mićo" napisao je i predložio Breni da je posluša.

Lepa Brena bez razmišljanja prihvatila je pesmu, koja je danas njen veliki hit i sa njom se prijavila za "Pesmu Evrovizije".

1985. godine Brenina i Mirkova veza bila je izuzetno ozbiljna, a mnogi su očekivali da će baš sa njim tadašnja zvezda u usponu stane na ludi kamen.

Mirko je bio voditelj i urednik TV urednik političkog i opšte-društvenog sadržaja.

youtube printscreen

 

O ljubavi sa Brenom, Mirko je pričao ovako:

-Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Sada je to već prošlost, a mi smo samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebalo da se uda za mene, mogu samo reći da je sve to mašta i nečije lepe želje. Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj - pričao je tada o njihovom odnosu Mirko za "Yugopapir" i dodao je da ga nije iznenadilo što se Brena udala za Bobu, jer je već duže vreme planirala da zasnuje porodicu.

Pročitajte i Novi stajling je podmladio Lepu Brenu, a evo kako se oseća nakon promene

- Upoznao sam je kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled i počeli smo da se zabavljamo.

Nekadašnja ljubav Lepe Brene danas je u srećnom braku i ima četiri ćerke prenosi "Objektiv".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading