Dragan Stojković Piksi svima je dobro poznat, a ovo je njegov naslednik! (foto)

Autor:

29.03.2021 14:00

Foto:

Foto:

Legendarni Piksi bio je svojevremeno jedan od najpoželjnijih muškaraca, a po svemu sudeći, ni njegovom sinu neće biti lako da u "masi zainteresovanih" odabere onu pravu



Legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi nedavno je napunio 56 godina, a fudbalsku karijeru započeo je još davne 1991.

Zvezdina zvezda je za reprezentaciju Jugoslavije u periodu od 1983. do 2001. odigrao 84 utakmice, ostavivši, svojom spretnošću i harizmom neizbrisiv trag kod kolega i navijača.

O njegovom autoritetu i prodornosti, svedočio je direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović, osvrćući se na utakmicu koju je Srbija odigrala protiv Portugala, a koja je završena izjednačenim rezultatom.

-Piksi je respektovao prvaka Evrope, jednu od tri najjače reprezentacije na planeti, ali verovao je i posle 0:2 da ništa nije izgubljeno… Znam kako je reagovao u pauzi dva poluvremena, šta je pričao igračima u svlačionici, kako ih je dizao, hrabrio, ulivao veru, nadu… Videli ste kako su momci izašli u nastavku…Kao na krilima - objašnjava Stojanović za "Sportklub".

Piksi se, u mladosti, više puta u intervjuima požalio na obožavateljke koje mu nisu davale mira. Svoj porodični život započeo je intimnom ženidbom sa izabranicom Snežanom, pre više od trideset godina, pa je pritisak ženske populacije popustio, dok je Piksijev brak bivao iz godine u godinu jači. Iz ove skladne zajednice izašlo je troje dece - Anja, Andrea i Marko.

Pročitajte i Zavet na večnu ljubav i pred Bogom - Venčanje Anje Stojković okupilo mnoga poznata imena

Ata Images

 

Sin jedinac, pa još i najmlađi, uživao je u životnom izobilju, a o njegovom stilu često se pisalo, pa su neke od asocijacija koje su se javljale na pomen njegovog imena atraktivne devojke, egzotične destinacije i skupi automobili. Reklo bi se da živi san svakog mladića.

Nasledivši roditeljske gene, Marko je izrastao u zaista atraktivnog mladića, a budući da je odrastao pod okriljem dve starije sestre, izgleda da je naučio i kako treba da se ophodi prema damama.

Obrazovan, lep, bogat, zabavan, a harizmatičan kao otac, Marko se čini kao savršen mladić. Budući da se bliži 30-tim godinama, verujemo da će imati iste muke kao i legendarni Piksi pre ženidbe.

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading