Boris Milivojević osudio svaki vid nasilja: Svaki primer takvog čina mora da se istera na čistac!

Autor:

26.03.2021 15:10

Foto:

Foto:

Glumac Boris Milivojević dao je svoj sud o slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića koji je potresao Srbiju.



Glumac Boris Milivojević dao je svoj komentar na tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld, koja je nedavno u Višem javnom tužilatvu u Beogradu otkrila da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je napastvovao.

- Izenanđen sam! Sa Lečićem sam sarađivao na nekim projektima. Ne znam da li je istina da je silovao glumicu, ali ako jeste, to je idiotski - oštro je poručio Milivojević za Alo, te nastavio:

- Ne mogu da verujem da je Branislav to uradio. To je van svih moralnih principa. Ukoliko neko želi da zadovolji svoje seksualne apetite, a nema priliku da to radi sa osobom koja isto želi, neka onda ode i plati takvu uslugu - poručio je Boris.

Boris Milivojević otkrio gde se podjednako dobro snalazi kao i u pozorištu!

Edvard Nalbantjan /ATA Images

 

Milivojević je veliki protivnik svakog vida nasilja, te smatra da svaki primer takvog čina treba da se istera na čistac.

- Apsolutno sam protiv svakog nasilja! Bilo kakvo zlostavljanje ne treba da se trpi, već da se prijavi i kazni, a kamoli nešto tako strašno poput silovanja. Svaki primer takvog čina mora da se istera na čistac - izričit je bio glumac.

Podsećanja radi, glumica Danijela Štajnfeld prvi put je u svom filmu 'Zaceli me' otkrila da je silovana, međutim tada nije želela da otkrije indentitet misterioznog napasnika. Nedavno je ipak, u Višem javnom tužilaštvu odlučila da otkrije ko je misteriozni moćnik, a javnost je bila šokirana kada je saznala da je, navodno, u pitanju Branislav Lečić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading