Zašto su propala dva braka Branislava Lečića?

Autor:

24.03.2021 21:00

Foto:

Foto:

Branislav Lečic protivi se sada svakom medijskom "raskrinkavanju" i svoju borbu ostavlja za sud. U jeku skandaloznih optužbi za zločin koji mu se pripisuje, osvrnuli smo se na njegove brakove i razvode, koji su prethodili sadašnjem trenutku



Nakon skandaloznog razvoda od svoje prve supruge, glumcu Branislavu Lečiću nije trebalo mnogo da ponovo "stane na noge". A pre nego što ih je upotrebio da ponovo "stane na ludi kamen" sa 31 godinom mlađom Ninom Radulović, ovako je govorio u jednom intervjuu za "Gloriju".

- Žene me ponovo intrigiraju. Prirodno, navikao sam da osvajam i samo dok sam bio u braku sa Ivanom nisam primećivao žensku lepotu. Nekad me privuče samo seks, nekad tanana emocija. Bio bih neiskren kada bih rekao da se neću upuštati u ljubavne avanture. Muško-ženski odnos je za mene oslobađajući, posebno kad nađete partnerku koju želite da produbite, a ne da je zaboravite.

Pročitajte i Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića, glumac odgovorom iznenadio javnost

ivana vujadinović prntscrn

 

Podsetimo, 2007, nakon trinaest godina braka Ivana Vujadinović i Branislav su se razveli. Razlog tome bilo je Ivanino neverstvo, pa su te godine novine bile pune fotografija Lečićeve bivše žene u zagrljaju mnogo mlađeg stujarda, Filipa Aleksića, što mu je, pretpostavljamo, bila prepreka u zaceljivanju rana.

- Mogu da se ljutim koliko god hoću što mi je san o večnoj ljubavi uništen, ali život je nepredvidiv.  Zahvalan sam Ivani što mi je podarila dvoje divne dece i što smo imali trinaest godina ljubavnog sna. Teško sam se pomirio s novonastalom realnošću da žena koju volim više ne želi da bude sa mnom. Ne znam kako je došlo do toga da ona sreću potraži na drugom mestu. Nije mi delovala nezadovoljno. Možda sam je poslednje godine našeg braka, u želji da deci i njoj obezbedim što bolje uslove za život, malo zapostavio. To sigurno nisam uradio namerno - izjavio je svojevremeno za "Gloriju".

Zanimljivo je da je slično obrazloženje ponuđeno i 2017. godine, povodom raspada drugog glumčevog braka sa voditeljkom Ninom Radulović.

Pročitajte i Velika promena u novoj godini - Nakon dva ljubavna kraha, Nina Radulović donela važnu odluku

Andreja Damnjanović

 

Oni su tom prilikom izdali zvanično saopštenje medijima u kome tvrde da je njihov razvod sporazuman, jer su se "otuđili" usled obaveza.

- Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava. Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli. Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga - udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno - naveo je par za magazin "Hello".

Pročitajte i Branislav Lečić - Povratak staroj ljubavi

Antonio Ahel/ATA Images

 

Lečićev i Ninin brak sve vreme je bio pod medijskom lupom. Što se tiče razvoda, spekulisalo se da je do njega došlo zbog Lekine veze sa glumicom Marijom Vicković, ali  je ona to negirala. Takođe se pisalo o Nininoj vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem koja je kasnije potvrđena. Lečićev prvi brak sa Ivanom Vujadinović bio je manje-više privatna stvar sve do izbijanja skandala.

- Trebalo je imati srca i podneti tu dramu. Bilo mi je strašno bolno da gledam sve to. Dugo sam razmišljao gde sam pogrešio, a onda, naposletku, shvatio da je svaka analiza slepa ulica. Ljubav i brak sam shvatao kao savez dve polovine koje daju jedno celo. Pomagao sam Ivani da završi fakultet, motivisao je da položi pravosudni ispit, kuražio je da započne advokatsku karijeru. Možda sam je sve vreme idealizovao, činio boljom nego što jeste. Ko to zna? Rana je bila duboka. Mnogo. Teškom mukom sam je zacelio. Krasta je otpala, ali je ožiljak ostao. Uprkos tome što znam da je sve gotovo, ne mogu reći da je ne volim. Ljubav ne može da se ubije. Nisam emotivni kalkulant i trgovac sentimentima, osoba koja voli samo onog ko njemu poklanja ljubav. Živeo sam u utopiji o večnoj ljubavi - govorio je glumac tada za "Gloriju".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (5)

Loading
joja

25.03.2021 17:01

Sto si davao intervjue i pametovao, pametovao si. Sad te ceka tvorza. Odelce na prugice i kraj karijere silovatelju bedni.

Dada

26.03.2021 16:15

Ničija nije do zore trajala. Mozes kako hoćeš, ali ne i dokle hoces. Kad visoko letis, nisko se strmpizdis.

Sofi

26.03.2021 19:45

Ne sudite pre suda.

Ranko

30.03.2021 18:37

Gospodin Lečić je popularan i uspešan glumac.Glumci nisu ljudi kao mi,imaju dva lica ili više.Sagledavanjem detalja iz njegovog privatnog života kao i iz političkih nastupa,zaključio sam da je vrlo ambiciozan,uporan do trapavosti i nagao u nastupu prelazeći granicu pristojnosti.U pozadini je urođena agresija,bez kontrole,kao i trajno nezadovoljstvo.Činjenica da se bavio karateom govori u prilog mojem mišljenju.Dva promašaja politička i nekontrolisani javni nastupi govore da je i u ličnom(ljubavnom)odnosu neprilagodljiv.