Prekretnica u životima naslednika Tanje Savič - Život bez njega biće težak!

Autor:

23.03.2021 14:00

Foto:

Foto:

Borba Tanje Savić tek počinje. Kada su svi pomislili da je konačno kraj, te da je zaključak jedne izuzetno teške priče na pomolu, pevačica je saopštila odluku sudu, te otkrila da njihova broba tek počinje.



Naime, kako ističe Tanja Savič, sud u Australiji presudio je samo da deca treba da se vrate svojoj kući, u Srbiju, a pravna bitka će se nastaviti i kada se dečica vrate.

Dešava se prekretnica u životima dva mala dečaka kojima nije jasno šta se i zašto dešava. Sinovi Tanje Savić gotovo godinu dana nisu imali prilike da zagrle svoju majku, videli su se samo putem video poziva i to u zakazano vreme. Pevačica je prošla kroz veoma težak period, ali je uvek verovala da će pravda pobediti. A sada, nakon odluke suda kojom se deca vraćaju majci, dečaci neće moći da vide svog oca Dušana Jovančevića.

Tanja Savić je pojasnila šta je sud tačno odlučio.

Instagram screenshot

 

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju, jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - izjavila je Tanja za extrafm.hr.

Ona je rekla da zna da će sinovima biti teško da prihvate novonastalu situaciju i da odrastaju bez oca, ali da nije problem u njoj.

Pročitajte i Košmarni period iza nje , Tanja Savić potvrdila srećne vesti: Konačno se sve završilo!

 

 

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je pevačica.

Tanja je dodala da je presrećna što će svoju decu uskoro da dovede kući.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading