Salma Hajek iskreno o optužbama da se udala iz interesa

Autor:

22.03.2021 18:00

Foto:

Foto:

Glumica Salma Hajek neprikosnoveno je jedna od najlepših žena sveta. Svojevremno su je optuživali da je svoju lepotu "prodala" francuskom milijarderu Fransoa -Anri Pinou, ali nju takve tvrdnje danas više ne pogađaju



Iako je udata za svog supruga od 2009. godine, a brak im je stabilan i, reklo bi se, srećan, Salma Hajek-Pino još uvek dobija optužbe na račun izbora svog bračnog partnera. Izgleda da je bankovni račun njenog supruga detalj koji mnoge navodi na preispitivanje motiva ovog braka.

Pročitajte i Košmarno iskustvo Salme Hajek - Vajnstajn je godinama bio moj monstrum

Tokom pojavljivanja u jednom podkastu, Salma je objasnila da je mišljenje takvih ljudi više ne muči, jer, kako kaže, niko, zapravo, ne zna šta se dešava u njenom braku, osim nje - i to je jedina bitna stvar.

Ona je tom prilikom istakla i da je Pino mnogo više od poslovnog magnata, sa čim se voditelj složio, rekavši da ga je upoznao i da je vrlo šarmantan.

Pročitajte i Poznati obnavljaju Notr Dam - Suprug Salme Hajek odvojio basnoslovnu sumu

- Na fotografijama ne možete uočiti njegovu čaroliju. Motivisao me je da postanem mnogo bolja osoba i porastem na dobar i zdrav način. Kada sam se udala za njega, svi su govorili: "Oh, to je dogovoreni brak. Udala se za njega zbog novca", podsetila se glumica, objasnivši da je, i nakon tolikih godina braka, njihova ljubav i dalje jaka, te da je takvi komentari više ne uznemiravaju.

Hajek je priznala da je u momentu upoznavanja sa budućim suprugom bila svesna njegovog bogatstva, ali da ju je to samo odbijalo. Ali, kako kaže, Pino je uspeo da poruši njene predrasude. Pored toga što su u braku duže od decenije, njih dvoje imaju i 13-godišnju ćerku Valentinu.

Glumica ima 54 godine, a nedavno je na svom Instagram profilu, na radost brojnih fanova, počela da objavljuje svoje fotografije u kupaćem kostimu.

Pročitajte i Salma Hajek - Ja sam pre svega mama, snimanja biram prema ćerkinom školskom rasporedu

Ona za te fotografije kaže da imaju oslobađajuć učinak na njenu psihu, a šaljivo je dodala da joj je nakon karantina trebalo dosta vežbanja i dijeta kako bi u svoje bikinije ponovo ušla, prenose mediji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading