Vanbračni sin

Nikolu i Marka svi znate, a ovo je treći sin Marinka Rokvića! (foto)

Autor: Gloria.rs

19.03.2021 19:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sin Marinka Rokvića dugo se nije pojavljivao u javnost, a pored svoje mnogo poznatije braće Marka i Nikole nije privlačio veliku pažnju javnosti, do sada.Poznato je da popularni pevač Marinko Rokvić iz braka sa suprugom Slavicom ima dva sina, Marka i Nikolu. Obojica su izuzetno uspešni, te je javnost upoznata s njihovim životima u dobroj meri, međutim, pevač ima i vanbračnog sina, koji je promakao radoznalim očima javnost.

Bila je to velika ljubav, a Marinko je sa izvesnom Milom dobio vanbračnog sina Darija, kao kruna nesvakidašnje emocije. Marinko je sina priznao, a Darijom danas svoj život živi u Kanadi, detinjstva se rado seća, a popularnosti svog oca oduvek je svestan.

- Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratio u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - otkrio je Dario svojevremeno, a prenosi Blic.

Pročitajte i Srećna porodica na okupu: Kad Rokvići slave Svetog Stefana (foto)

On je otkrio i da mu je zbog jedne stvari izuzetno krivo, te da je njegova majka jedna divna žena.

- Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo - istakao je on.

Marinko Rokvić, svoju veličinu pokazao je i u ovoj situaciji, te je jedan od retkih koji je zapravo priznao vanbračnog sina. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Nena

20.03.2021 08:37

Svaka cast Marinko!