Šta planira Vojvotkinja

Savršen plan Megan Markl, nakon kontraverznog intervjua uradiće ovo?

Autor:

15.03.2021 14:00

Foto:

Foto:

Karijera Megan Markl nije bila upitna do danas, bila je glumica pa Vojvotkinja od Saseksa, ali izgleda da ona tek planira da ostvari svoje ambicije. Taman kad smo mislili da je Megzit poslednja tačka, Megan je otišla korak dalje. Naime, u medijima se mogu naći krajnje interesantni navodi koji nekadašnju žiteljku dvora dovode u vezu sa Belom kućom.



Nije tajna da su američki predsednik Džo Bajden i njegova supruga Džil već godinama u sjajnim odnosima s princem Harijem. On je prvu damu upoznao pre sedam godina u Vašingtonu, pa iako je između njih 33 godine razlike, njihovo prijateljstvo nastavilo je da traje.

Pročitajte i Megan Markl - od simbola novog početka do žrtve rasizma?

SAUL LOEB Arhiva:AFP profimedia

 

Kako prenose strani mediji, famozni intervju koji su Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri, imao je još jednu svrhu pored one očigledne - da se skine romantični veo sa dvorskog života. Svoju ispovest o lošem tretmanu, rasističkim opaskama koje su joj upućivane i narušavanju mentalnog zdravlja, Megan je, navodno, iskoristila kao odskočnu dasku za ulazak u političke tokove. Neimenovani laburista iz vlade Tonija Bleira tvrdi da je ona uspostavila odnose sa američkim demokratama, a kako se pretpostavlja, upravo su njene političke ambicije bile razlog da se suprotstavi odbacivanju američkog državljanstva, što joj je bilo nametano udajom za britanskog princa.

O intervjuu Megan Markl i princa Harija oglasila se i Bela kuća. 

Pročitajte i Megan Markl emotivnim rečima šokirala javnost, kako će na to reagovati Bakingemska palata?

SAEED KHAN Arhiva: AFP profimedia

 

Portparolka Bele kuće, Džen Psaki pozdravila je njihov potez i to što su imali hrabrosti da otvoreno progovore o svom mentalnom zdravlju.

"Predsednik veruje u činjenicu da je potrebna velika hrabrost da se izađe pred javnost i progovori o sopstvenim borbama s mentalnim zdravljem te da se ispriča ta priča", rekla je Psaki na pitanje ima li američki predsednik Džo Bajden svoj stav o intervjuu koji su dali Megan i Hari, piše "Daily Mail".

Nemogućnost da iznosi svoje političke stavove za Megan je bio još jedan ustupak koji je napravila Bakingemskoj palati, ali o njenim političkim pretenzijama nije bilo jasnih saopštenja. Portparol prinčevskog para odbio je da komentariše navode da je intervju kod Opre bio "priprema terena" za buduću političku karijeru i prvi korak u predsedničkoj trci Megan Markl.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading