Marija Šerifović: Donela sam važnu odluku!

Autor:

12.03.2021 21:45

Foto:

Foto:

Marija Šerifović poručuje: Rešila sam se toksičnih odnosa i donela sam jednu jako važnu odluku. Osvrnula se na prethodnu godinu svog života, na humanitarne akcije, život u doba pandemije i nove veštine koje je stekla.



Pevačica Marija Šerifović, nedavno je održala humanitarni onlajn koncert kako bi prikupila sredstva za lečenje malene Minje. Akcija je uspela, pa se Marija, na svojm Instagram nalogu, osvrnula na uspeh, na humanost i brigu o drugima, kao i na svoj život u toku pandemije. Ona je sumirala prethodnu godinu i u šaljivom tonu podelila sa pratiocima svoje uspone i padove:

Pročitajte i Marija Šerifović - Poverenje je ključ svega, ali lako se gubi

- I evo prođe godinu dana od poslednjeg koncerta. Šta se promenilo? Hm... Ugojila sam se pet kilograma. Pevala sam na praznom stadionu. Honorarno radim kao Jutjuber. Naučila sam da motam sarmu! Minja je otišla u Los Anđeles. Koncert za Minju je pratilo preko 600.000 ljudi. Rešila se svih toksičnih odnosa - hvala Bogu. Majka i otac su mi živi i zdravi. Nedostaje mi scena. Nedostajete mi vi. I da deci mojih prijatelja puštam konfete. Polako. Još malo... Valjda. Samo hrabro i bez sikiracije - napisala je Marija.

prntscrn

 

Ona se takođe osvrnula i na obradu svoje pesme u Koreji, a po njenom komentaru, reklo bi se da je zadovoljna.

prntscrn

 

Marija, kako kaže, zbog nedostatka koncerata, već neko vreme zarađuje snimajući vlogove, u kojima na šarmantan način predstavlja svoju svakodnevnicu i osvrće se na aktuelna dešavanja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading