Bez dlake na jeziku

Maja Volk: Jedan cvet neće sakriti masnicu na oku!

Autor:

09.03.2021 11:00

Foto:

Foto:

Maja Volk poznata je kao žena bez dlake na jeziku. Čini se da je i ovog puta pogodila bolnu tačku našeg društva, a njene reči u javnosti odjeknule su prilično jako.



Maja Volk proslavljena srpska spisateljica svojim rečima još jednom je izazvala oprečne reakcije domaće javnosti. Maja je na televiziji K1 u emisiji 'Kec na jedanaest' prilično oštro prokomentarisala Dan žena, a praznik je okarakterisala kao - licemeran. 

Televizija K1

 

 

- Mi smo žene 365 dana u godini, a ne samo danas. Malo je licemerno misliti da će jedan cvet ili saksija sakriti masnicu na oku. Tek kada nasilje nad ženama ne bude ovoliko prisutno u našem društvu, tada možemo govoriti o Danu žena. I ne samo to, nisam sigurna da nas je ova emancipacija baš usrećila, pre bih rekla da smo samo sebi natovarile mnogo više posla. U Dubaiju, one zabrađene žene koje su prema našem mišljenju neosvešćene, dobijaju od države besplatnu dadilju ako imaju troje dece. Ako imaju šestoro – dobijaju dve dadilje. A mi sa 30 kilograma namirnica u rukama i sa troje dece jurcamo tamo-amo. Jel to emancipacija? – rekla je u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Pročitajte i Uloga bake potpuno promenila život Maje Volk: Osećaj je neopisiv!

Televizija K1

 

Maja je ženama poručila i da bi morale da se izbore za to da ponovo budu žene. 

- Moja majka je nosila rukavice i celog života ništa teže od tašne nije podigla, što je mom ocu omogućilo da bude taj snažni muškarac koji je svemoguć. Moramo ponovo biti žene, jer ni muškarci mučeni više ne znaju gde su ni čemu služe – kazala je Maja Volk na K1.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading