Poruka Milena Radulović snažno odjeknula u javnosti: Naše ćerke biće sestre!

Autor:

08.03.2021 19:30

Foto:

Foto:

Poruka Milene Radulović o neophodnosti ženske revolucije danas je glasno odjeknula u javnosti. Ona je pripadnicama ženskog pola čestitala praznik uz reči Roze Luksemburg i podelila svoju viziju budućnosti.



Da se u renomiranoj dečijoj školi glume iza zavese pedagogije krije kontinuirani zločin teži od zapleta najstrašnijih horor filmova, otkrila je heroina Milena Radulović. Ona je dala glas svojoj traumi i istupila u ime svih grubo izigranih i zlostavljanih devojčica koje su odlazile na časove kod poznatog i, kako se do nedavno mislilo, vrsnog nastavnika i pedagoga Miroslava Mike Antića.

Podigavši svoj glas Milena je osnažila i druge da govore. Progovorila je univerzalnim jezikom žrtve i u ime svih bezimenih žrtava. Poruka Milene Radulović bila je okidač buđenja javnosti, prvenstveno roditeljima, i začetnik dubokog preispitivanja raznih autoriteta na koje tokom života nailazimo. 

Pročitajte i Traumatična ispovest Milene Radulović pokrenula lavinu - Glumica nije bila jedina žrtva!

Sergei Karpukhin TASS Profimedia

 

 

Današnji dan, Milena je iskoristila da pošalje snažnu poruku onima koji je prate. Naime, ona je 8. mart obeležila rečima Roze Luksemburg  

- Revolucija će se već sutra ‘sa zveketom ponovo uspraviti’ i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću - napisala je Milena, a potom dodala:

- U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, ko što se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i ‘roditi’ svet, u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestre. Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam - napisala je Milena zaključivši da moderna ženska revolucija treba da se kreće ka ženskoj solidarnosti.

Pročitajte i Klupko se odmotava - Isplivavaju sve gori detalji slučaja Miroslav Mika Aleksić

Foto: Ata Images

 

Da visoko ceni empatiju i solidarnost Milena je pokazala i  pruživši podršku koleginici Ivi Ilinčić rečima koje su nabijene emocijom i snagom

- Moja legenda, Iva Ilinčič, bez koje bih bila sama! Drugarice, brate, samo napred! - glasila je poruka koju je Milena uputila Ivi na društvenim mrežama. 

Podsetimo, Milena je bila prva, a za njom je Iva Ilinčić istupila i dala izjave o zločinima koji su izvršeni nad njom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading