Snežana Đurišić - Najveća lepota dolazi iznutra

Autor: Lana Dedić

05.01.2021 17:00

Foto: Izvor:Gloria.rs

Foto: Izvor:Gloria.rsSnežana Đurišić pleni vanserijskim glasom, ali mnogima je asocijacija na nju prirodna lepota. Iako u sedmoj deceniji, pevačica izgleda sjajno, što i ne čudi s obzirom na to da veliku pažnju poklanja zdravom načinu života. Pažljiv odabir onoga što jede, redovni treninzi, kao i kozmetički tretmani kao da su zaustavili vreme, pa pevačica već godinama izgleda podjenako dobro. (Pročitaj: Ove slavne dame su dokaz da je život u pedesetim fenomenalan)

S obzirom na to da se tokom vremena metabolizam usporava, a masne naslage brže gomilaju, vitka linija postaje sve teže dostižna. O tome kako uspeva da ostane u formi, Snežana je ranije govorila za domaće medije:

Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – izjavila je ona za „Zdrav život“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Kako uskladiti želje i mogućnosti?

Snežana je tokom vremena naučila da uskladi svoje želje i mogućnosti.

Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista, mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine – iskrena je ona. (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Jedna od najboljih odluka koje je donela je ta da se odrekne nikotina:

Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – kaže ona.

Snežana Đurišić - Lepota, kozmetički tretmani i masaže

Javni nastupi podrazumevaju besprekoran izgled, a to znači i profesionalnu šminku. Kako bi se koža odmorila i revitalizovala, preporučljivi su profesionalni kozmetički tretmani.

S obzirom na to da sam neko ko je često pred televizijskim kamerama, što zahteva televizijsku i tešku šminku, često posećujem kozmetičara. Odlazim u salon gde imam određene masaže i tretmane koji zaista prijaju i koji su neophodni koži mojih godina. Inače sam neko ko voli da ugađa sebi, volim masaže i imam svoju maserku Biljanu – kaže jedna od najcenjenijih pevačica na našim prostorima. (Pročitaj: Ovo je definitivno bila njena godina – Glumica ostvarila zacrtani cilj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Ona ističe da je pored fizičkog, podjednako važno i psihičko zdravlje.

Zdravlje nam je ionako najbitnija stvar u životu, pogotovo sada. Kada je tu fizičko, tu je i mentalno zdravlje i spokojan duh, a ako nešto od ta tri zapustimo, ugrožavamo sebe. Imajući to na umu, nadam se da će ovo što pre proći i da ćemo se opet vratiti sebi – zaključuje Snežana Đurišić.

Lana Dedić

Autor