Razliku čine detalji - Nikola Jokić pokazao da je čovek od stila

Autor:

05.01.2021 20:00

Foto:

Foto:



To što omilljeni Somborac važi za smernog momka, ne znači da ne voli vrhunske proizvode prestižnih brendova. Nakon kupovine luksuznog mercedesovog terenca, Nikola Jokić je uslikan sa još jednim skupocenim predmetom, a ovog puta u pitanju je ručni sat čija se vrednost procenjuje na čak 34.000 evra. (Pročitaj: Bobi Marjanović supruzi priredio neodoljivo rođendansko iznenađenje (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Nikola Jokić odabrao je sat vrhunske izrade

Po rečima stručnjaka, u pitanju je Hublot Big Bang Unico izrađen u roze zlatu. Astronomsku cenu pored materijala određuje i automatski mehanizam, a sa prečnikom od 45mm taj model savršeno odgovara zglobu jednog od najboljih igrača današnjice.

Pored vrhunskih performansi i izuzetne preciznosti, ovaj sat karakterišu brojne dodatne funkcije, pa ne čudi što je košarkaški as odabrao baš taj model. Na sajtu proizvođača, njegova cena nije istaknuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hublot (@hublot)

Protekli period je za NBA zvezdu bio izuzetno uspešan, kako na privatnom, tako i na profesionalnom planu. Pored sjajne igračke sezone, 2020. će pamtiti i kao godinu u kojoj je stao pred matičara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Sa dugogodišnjom devojkom, Natalijom Maćešić, venčao se u rodnom Somboru. Iako je bila zatvorena za medije, svadba je privukla veliku pažnju ne samo domaće, već i svetske javnosti. (Pročitaj: Velike ljubavi koje su obeležile godinu za nama – Ipak nije sve tako crno!)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by мојград_сомбор🇷🇸🇷🇸🇷🇸 (@mojgrad_sombor)

Lana Dedić

Autor