Ljubav ne zna za godine - Veljko Kuzmančević oduševio Vericu Rakočević!

Autor: Vanja Vladičić

08.01.2021 15:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jelena JovanovPrava ljubav zaista ne zna za godine, a kreatorka Verica Rakočević i muzičar Veljko Kuzmančević pravi su primer istinske ljubavi. Verica ili Vera, kako je suprug od milošte zove zbog toga što mu je vratila veru u ljubav, starija je od njega 35 godina, a uprkos svim predrasudama i osudama, već sedam godina uživaju u sreći, skladu i ljubavi.

Da je njihova ljubav vremenom samo ojačala, pokazala je i poslednja objava Verice Rakočević, kada je sa obožavaocima podelila emotivnu poruku koju joj je Veljko ostavio za Božić.

- Gospođo, ja sam u vas neizlečivo zaljubljen - poručio je Veljko svojoj izabranici i tako oduševio i Vericu ali i njene obožavaoce.

Pročitajte i Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Bolje biti pijan nego star (foto)

Verica i Veljko, foto: Jelena Jovanov

Verica vrlo često ističe koliko je njihova ljubav jaka, a nedavno je u jednom intervjuu svima jasno stavila do znanja da ih negativni komentari ne zanimaju.

- U otuđenom svetu gde caruje materijalno ljudi su prepoznali iskrenu emocij i zanemarili godine, tako da je bilo više pozitivnih nego negativnih komentara. Ja se nikada nisam obazirala na tuđe živote, te me ni komentari onih koji to ne razumeju nisu doticali. Što se adrenalina tiče, svakako je tu čim imate snage da prkosite pravilima, da u 69. godini krstarite motorom, igrate se žmurke sa emocionalno nepismenima, a u svojoj intimi živite kao da ste upola mlađi. Ispunjena sam u svakom pogledu. Činjenice ne stavljam pod tepih, svesna sam i radosti i rizika koje donosi ovakav odnos. Lakoća kojom Veljko amortizuje sve životne probleme samo mi kazuje da je on došao u moj život kao nagrada - rekla je Verica svojevremeno, te je otkrila da nikada za ovih sedam godina nije imala nedoumice.

Pročitajte i Verica i Veljko: tri godine savršene sreće

Verica i Veljko, foto: Jelena Jovanov

- Ja sam možda po prvi put shvatila da voleti nekoga znači voleti koliko kvalitete toliko i mane osobe sa kojom živite. Veljko je sve suprotno od onoga što sam zamišljala kao idealnog partnera. Ukusi su nam različiti, pogled na mnoge stvari nam se ne poklapa, umemo bučno da se svađamo i prepiremo, ali znam da bi za mene bio u stanju sve da uradi, kao i ja za njega. On je moj najbolji prijatelj pre svega - zaključila je Verica.