Malo li je? Evo šta će Bojana Rodić i Mirko Šijan dobiti u miraz

Autor:

12.01.2021 14:00

Foto:

Foto:



Javnost je bila prijatno iznenađena vešću da Bojana Rodić i Mirko Šijan uskoro postaju roditelji. Lepu vest porodici su saopštili na originalan način, a uz neizostavne čestitke krenula su da stižu i obećanja. Goca Božinovska namerava da sinu i budućoj snaji pomogne ne samo savetima, već i na svaki drugi način:

- Ima moj sin ovde celu kuću, ali oni mogu da biraju na kraju gde će da žive. Što se selidbe tiče, s tim Mirko i Bojana ne žure. Bitno nam je samo da Bojana iznese trudnoću kako treba, za ostalo ćemo lako. Što se tiče poklona, od nas ih imaju, ali oni ne vole da se o tome priča. Moj Mirko za sada planira da opremi jednu sobu za bebu, a što se stanova tiče, neka rade kako se dogovore, neće ništa da propadne - izjavila je pevačica za domaće medije. (Pročitaj: Ne može bolje – Goca Božinovska saznala prelepu vest!)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Vest da Bojana Rodić i Mirko Šijan uskoro postaju roditelji oduševila je njihove porodice

Sa druge strane, pojedini mediji navode da će Rodići svoju mezimicu i budućeg muža obradovati luksuznim stanom na Novom Beogradu. Navodno, u pitanju je nekretnina od čak 250.000 evra, a biće pravo porodično gnezdo za mlade roditelje i njihovu bebu. Dok ne pređu u novi stan, Bojana i Mirko boraviće u Titelu i Surčinu. (Pročitaj: Đokovići kupuju vilu u podnožju Kosmaja? Velelepno imanje već vam je poznato)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мирко Шијан (@miresijan)

- Mirko je već počeo da sređuje kuću u Surčinu za prvo vreme i zajedno s majkom Gocom uveliko priprema sobu za bebu, a onda je usledilo iznenađenje. Kad su za vikend Bojana i Mirko bili na porodičnom ručku u Titelu, njeni roditelji su ih obradovali i rekli da će navodno od njih dobiti stan. Bojanina mama Danijela i tata Bogdan rešili su da im obezbede luksuznu nekretninu koja vredi oko 250.000 evra - kaže izvor blizak Rodićima, a prenosi "Srpski telegraf".

U novom Bojaninom i Mirkovom komšiluku stanove imaju brojne poznate ličnosti, među kojima su Novak i Jelena Đoković, Marija Šerifović, Saša Kovačević...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Poznato je da Rodići važe za porodicu široke ruke, a to se već potvrdilo kad im se udala prva ćerka. Bogdana i Veljko Ražnatović na poklon su dobili veliku kuću u Titelu. Mir i udaljenost od gradske gužve idealni su za odgajanje dece, što oni maksimalno koriste. (Pročitaj: Veljko je jabuku pogodio iz prvog puta: Pogledajte prelepu Bogdanu u Cecinoj venčanici)

Lana Dedić

Autor