Anđela Jovanović za Gloriju prvi put pričala o ljubavi s ovim sportistom! (foto)

Autor: Vanja Vladičić

12.01.2021 20:30

Foto: Izvor:Jelena Milinčić, Foto:Jakov SimovicGlumica Anđela Jovanović otkriva za Gloriju kako će 2020. godinu, uprkos pandemiji, pamtiti po lepom i otpočinjanju ljubavne veze sa stasitim atletičarem Mihailom Dudašem

Glumica Anđela Jovanović (28) i atletičar Mihail Dudaš (31) u ljubavnoj su vezi šest meseci. U prvom intervjuu na tu temu kćerka velikih dramskih umetnika Branke Pujić i Dragana-Gagija Jovanovića objašnjava kako će 2020. godinu, uprkos pandemiji, pamtiti po lepom zbog otpočinjanja romanse sa desetobojcem.

- Zajedno smo pola godine i iskreno prijalo nam je što smo uspeli da sačuvamo našu intimu do sada. Čuvaćemo je i dalje, ali nema razloga da krijemo da smo u vezi. Uživamo zajedno i definitivno jedna od najboljih stvari u 2020, koja je svima teško pala, jeste ljubav koja se rodila između nas dvoje - kaže glumica koja je prošle godine završila master na prestižnoj akademiji glume Royal Central School of Speech and Drama u Londonu.

Foto: Instagram Anđela

Budući da je velika zaljubljenica u zimske sportove, Anđela je jedva dočekala da napravi mali predah od obaveza i ode na planinu. Sada je imala razlog više da uživa na snegu jer je s njom krenuo i Mihail, koji je ove godine debitovao kao skijaš.

- Kao profesionalni sportista, desetobojac, Mihail nije smeo da skija ranije. A sada, kada je zbog pandemije virusa korona sve stalo, stvorili su se idealni uslovi da nauči. Krenuo je, jako mu dobro ide i mogu reći da je talentovan i za skijanje. Ja vozim bord već duže vreme zato što sam na skijama doživela povredu. Ali ni na “dasku” nisam stala poslednjih nekoliko godina jer nisam stizala da idem na skijanje zbog poslovnih obaveza, ali, evo, sad se polako vraćam u formu na Jahorini. Planina je prelepa, baš uživamo. Svakom ko je u mogućnosti preporučujem da se uputi na neku planinu i nadiše se čistog vazduha, jer u našem glavnom gradu, kao i u ostalim gradovima Srbije, po tom pitanju situacija nije idealna. To je najbolji potez koji sam napravila ove zime - otišla sam prvo na Zlatibor, pa na Jahorinu, da dišem predivan planinski vazduh i prepustim se zimskim čarolijama.

Pročitajte i Anđela Jovanović: Boks za savršen početak dana

Andjela i Mihail Jahorina

Predstava na bis Talentovana u više disciplina, baš kao i Mihail, Anđela se nedavno predstavila kao kantautorka. Njena pesma “Više nisam svoja” postala je deo filma “Južni vetar 2 - Ubrzanje”, a uskoro će izbaciti još jedan singl “Vatra”. Gledali smo je u seriji “Mama i tata se igraju rata”, trenutno snima nastavak “Švindlera” i igra u sada već kultnoj predstavi “Hotel 88”, na kojoj je u publici više puta bio njen dečko.

- Mnogo mu se dopala ta predstava, ne samo zbog mene nego i zbog svih mojih kolega u njoj. Gledao ju je triput, i u Beogradu i u Novom Sadu, i rekao mi je da je bio oduševljen. E sad, ako me je slagao, onda lažem i ja vas - kroz smeh poručuje Anđela.